whatsapp

CHP Milletvekili Şener’den Teşekkür Ziyareti

SİYASET 02.07.2018 - 18:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Milletvekili Şener’den Teşekkür Ziyareti

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Seydişehir’i ziyaret etti.
24 Haziranda yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)  milletvekili seçilerek 27. dönemde Konya’yı temsil etme görevini alan Abdüllatif Şener, Seydişehir’i ziyaret ederek vatandaşlar ve partililere teşekkür etti. CHP milletvekili Abdüllatif Şener, beraberinde bulunan il ve ilçe örgütü heyet üyeleriyle birlikte esnafları dolaşarak hayırlı işler ve teşekkür dileklerinde bulundu, isteklerini dinledi. Daha sonra bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet ederek, yapmayı planladığı işleri anlattı. Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Şener, bundan sonra her fırsatta kendileri ile bir araya geleceğini, daima halkın içinde hizmet odaklı bir anlayışla görev yapacağını belirtti. CHP milletvekili Şener, burada yaptığı açıklamada, “24 Haziran’da bir seçim yaşadık. Konya’mız bana ve ekibimize büyük bir teveccüh göstererek uzun bir aradan sonra vekil olarak şehrime hizmet etme imkanı tanıdı. Konya’nın sorunlarını biliyorum " dedi.
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Seydişehir’i ziyaret etti.

24 Haziranda yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)  milletvekili seçilerek 27. dönemde Konya’yı temsil etme görevini alan Abdüllatif Şener, Seydişehir’i ziyaret ederek vatandaşlar ve partililere teşekkür etti.

CHP milletvekili Abdüllatif Şener, beraberinde bulunan il ve ilçe örgütü heyet üyeleriyle birlikte esnafları dolaşarak hayırlı işler ve teşekkür dileklerinde bulundu, isteklerini dinledi. Daha sonra bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet ederek, yapmayı planladığı işleri anlattı.

Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Şener, bundan sonra her fırsatta kendileri ile bir araya geleceğini, daima halkın içinde hizmet odaklı bir anlayışla görev yapacağını belirtti.

CHP milletvekili Şener, burada yaptığı açıklamada, “24 Haziran’da bir seçim yaşadık. Konya’mız bana ve ekibimize büyük bir teveccüh göstererek uzun bir aradan sonra vekil olarak şehrime hizmet etme imkanı tanıdı. Konya’nın sorunlarını biliyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.