whatsapp

CHP Milletvekili Okay Seydişehir'de

SİYASET 27.03.2017 - 10:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Milletvekili Okay Seydişehir'de

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay Seydişehir'de Referandum çalışmalarına katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay referandum çalışmaları kapsamında CHP Seydişehir ilçe örgütüne ziyarette bulundu. Burada bir basın açıklaması yapan Okay, halka Neden Hayır denilmesi gerektiğinin çok iyi anlatılması gerektiğini vurguladı. Başkanlık sisteminin Amerika’nın bir dayatması olduğunu söyleyen Okay, ‘’Ülkemiz bu oyuna gelmemelidir. Bu anayasa değişikliği ülkemizin en büyük sorunu olan teröre bir çözüm değildir, işsizliğe bir çözüm değildir. Başkanlık sistemi gelirse terörün biteceğini söyleyenlere soruyorum, şuan ki sistemde terörün bitmesini engelleyen, elinizi kolunuzu bağlayan ne var.   Ardından ilçe CHP Başkanı Yunus Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret eden Okay, Gevrekli ve Bostandere Mahallelerin de vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay Seydişehir'de Referandum çalışmalarına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay referandum çalışmaları kapsamında CHP Seydişehir ilçe örgütüne ziyarette bulundu. Burada bir basın açıklaması yapan Okay, halka Neden Hayır denilmesi gerektiğinin çok iyi anlatılması gerektiğini vurguladı.

Başkanlık sisteminin Amerika’nın bir dayatması olduğunu söyleyen Okay, ‘’Ülkemiz bu oyuna gelmemelidir. Bu anayasa değişikliği ülkemizin en büyük sorunu olan teröre bir çözüm değildir, işsizliğe bir çözüm değildir. Başkanlık sistemi gelirse terörün biteceğini söyleyenlere soruyorum, şuan ki sistemde terörün bitmesini engelleyen, elinizi kolunuzu bağlayan ne var.  

Ardından ilçe CHP Başkanı Yunus Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret eden Okay, Gevrekli ve Bostandere Mahallelerin de vatandaşlarla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.