whatsapp

CHP’li Katlav, yeniden köylüyü milletin efendisi yapacağız

SİYASET 17.02.2019 - 20:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Katlav, yeniden köylüyü milletin efendisi yapacağız

CHP Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav kırsal mahalle çalışmalarına başladıklarını, yapılan her ziyarette yürek burukluğu yaşadığını ifade etti. Dün Kozlu ve bugün Boyalı Mahallelerini ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav mahalle sakinleri ile sohbet etti. İlçe Başkanı Özel yaptığı konuşmada “Amacımız siyaset yapmak değil, kendi kaderine teslim edilen köylü ile el ele verip tarım, hayvancılık ve ticaretle kırsal mahallelerin eski refah ve sosyal düzene kavuşmasını sağlamak, onlara destek olmak.” dedi. Başkan adayı Katlav “ İlçemizin verimli topraklarının güzel değerlendirilmemesi  kırsaldan kente göçe sebep oluyor. Oysa elimizdeki verilere göre tarım, hayvancılık ve ticarette çok iyi noktalara gelinebileceğini biliyoruz. Bunu sağlayabilecek donanıma sahibiz. Projelerimizde belirttiğimiz; Belediye kooperatifi, toprak tahlilleri, verimli ve ucuz tohumun, gübrenin tedariki, ürünün değerinde pazarlanmasının sağlanması, çiftçinin belediye çalışmalarında söz hakkı sahibi olmasının sağlanması konularına değinerek, projelerine sadık kalacağı sözünü verdi. Bunları sağlarsak yeniden köylümüzün ticaretteki eski değerini yakalayacağını, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Köylü milletin efendisidir.” Sözünün toplumda eski yerini kazanacağını belirtti. İlçe başkanı Özel ve Belediye Başkan Adayı Katlav Kozlu ve Boyalı mahallelerimizde bizi yoğun ilgi ve sevgi ile misafir eden hemşerilerimize en kalbi duygularımız ile teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav kırsal mahalle çalışmalarına başladıklarını, yapılan her ziyarette yürek burukluğu yaşadığını ifade etti.

Dün Kozlu ve bugün Boyalı Mahallelerini ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav mahalle sakinleri ile sohbet etti.

İlçe Başkanı Özel yaptığı konuşmada “Amacımız siyaset yapmak değil, kendi kaderine teslim edilen köylü ile el ele verip tarım, hayvancılık ve ticaretle kırsal mahallelerin eski refah ve sosyal düzene kavuşmasını sağlamak, onlara destek olmak.” dedi.

Başkan adayı Katlav “ İlçemizin verimli topraklarının güzel değerlendirilmemesi  kırsaldan kente göçe sebep oluyor. Oysa elimizdeki verilere göre tarım, hayvancılık ve ticarette çok iyi noktalara gelinebileceğini biliyoruz. Bunu sağlayabilecek donanıma sahibiz. Projelerimizde belirttiğimiz; Belediye kooperatifi, toprak tahlilleri, verimli ve ucuz tohumun, gübrenin tedariki, ürünün değerinde pazarlanmasının sağlanması, çiftçinin belediye çalışmalarında söz hakkı sahibi olmasının sağlanması konularına değinerek, projelerine sadık kalacağı sözünü verdi. Bunları sağlarsak yeniden köylümüzün ticaretteki eski değerini yakalayacağını, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Köylü milletin efendisidir.” Sözünün toplumda eski yerini kazanacağını belirtti.

İlçe başkanı Özel ve Belediye Başkan Adayı Katlav Kozlu ve Boyalı mahallelerimizde bizi yoğun ilgi ve sevgi ile misafir eden hemşerilerimize en kalbi duygularımız ile teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.