whatsapp

CHP’li Katlav, kardeşlik ve dayanışmaya önem veriyoruz

SİYASET 05.02.2019 - 12:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Katlav, kardeşlik ve dayanışmaya önem veriyoruz

Cumhuriyet Halk Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Seydişehir’imizi çok seviyor, hemşerilerimize çok güveniyoruz” dedi. Çadlılar derneğinin CHP’ye yaptığı ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, dayanışmanın öneminden bahsetti. Katlav, “Seydişehir’imizdeki o benzersiz birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın daha da kuvvetlenmesi için azami gayret göstereceğiz ve hemşerilerimizin teveccühlerine inşallah layık olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu. Seydişehir’in yönetiminde muhtarların katkılarının çok önemli olduğunun altını çizen Katlav, “Aziz milletimizin teveccühü ile ilçemizin geleceği için muhtarlarımızla birlikte çalışmayı, işbirliği ortamının daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Seydişehir’imizi çok seviyor, hemşerilerimize çok güveniyoruz” dedi.

Çadlılar derneğinin CHP’ye yaptığı ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, dayanışmanın öneminden bahsetti.

Katlav, “Seydişehir’imizdeki o benzersiz birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın daha da kuvvetlenmesi için azami gayret göstereceğiz ve hemşerilerimizin teveccühlerine inşallah layık olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Seydişehir’in yönetiminde muhtarların katkılarının çok önemli olduğunun altını çizen Katlav, “Aziz milletimizin teveccühü ile ilçemizin geleceği için muhtarlarımızla birlikte çalışmayı, işbirliği ortamının daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.