whatsapp

CHP’li kadınlar seçim çalışmalarında çanta dağıttı

SİYASET 19.01.2019 - 13:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li kadınlar seçim çalışmalarında çanta dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları üyeleri yaklaşan yerel seçimler öncesi Seydişehir belediye başkanlığını almak için kolları sıvadı. CHP kadın kolları üyeleri seçim çalışmaları kapsamında plastik poşet kullanımının azaltılması ve çevre kirliliğinin önlenmesi adına mahallelerde çalışma başlatarak her eve Pazar bez çantası dağıtıyor. Amaçlarının vatandaşlarda çevre ve plastikle mücadele bilincini geliştirmek olduğunu belirten kadın kolları başkanı Nurten Bulut, Doğaya zararlı naylon poşet kullanımını azaltmak, dikkatleri çevreye çekmek için bez çanta dağıttıklarını söyledi. Tüm mahallelerde olağanüstü bir tempo ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Nurten Bulut, ‘’CHP kadın kollarımız adeta hedeflerine kilitlenmiş birer kartal gibi AK Partinin kontrolünde ki Seydişehir’i almak için ulaşılmadık sokak çalmadık kapı bırakmayacağız. Partimizin programlarını halkımıza anlatmaya devam ediyoruz. Bugün çevre adına kar soğuk demeden çanta dağıtıyoruz. İnşallah martın sonunda bahar gelecek.’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları üyeleri yaklaşan yerel seçimler öncesi Seydişehir belediye başkanlığını almak için kolları sıvadı.

CHP kadın kolları üyeleri seçim çalışmaları kapsamında plastik poşet kullanımının azaltılması ve çevre kirliliğinin önlenmesi adına mahallelerde çalışma başlatarak her eve Pazar bez çantası dağıtıyor.

Amaçlarının vatandaşlarda çevre ve plastikle mücadele bilincini geliştirmek olduğunu belirten kadın kolları başkanı Nurten Bulut, Doğaya zararlı naylon poşet kullanımını azaltmak, dikkatleri çevreye çekmek için bez çanta dağıttıklarını söyledi.

Tüm mahallelerde olağanüstü bir tempo ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Nurten Bulut, ‘’CHP kadın kollarımız adeta hedeflerine kilitlenmiş birer kartal gibi AK Partinin kontrolünde ki Seydişehir’i almak için ulaşılmadık sokak çalmadık kapı bırakmayacağız. Partimizin programlarını halkımıza anlatmaya devam ediyoruz.

Bugün çevre adına kar soğuk demeden çanta dağıtıyoruz. İnşallah martın sonunda bahar gelecek.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.