whatsapp

CHP'li kadınlar mahalle turunda

SİYASET 27.01.2019 - 22:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li kadınlar mahalle turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları üyeleri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sıklaştırarak mahalle turlarına devam ediyor. Gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Nurten Bulut, gittikleri mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan partisinin adayı Mehmet Katlav’a destek istiyor. Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Nurten Bulut, “Yoğun tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler ulaşmadık vatandaş bırakmamak adına yola çıktık. Her gün planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günde yüzlerce vatandaşımızın elini sıkıyoruz ve aldığımız geri bildirimler bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çalışmalarımız, seçimler süreci boyunca program halinde devam edecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları üyeleri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sıklaştırarak mahalle turlarına devam ediyor.

Gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Nurten Bulut, gittikleri mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan partisinin adayı Mehmet Katlav’a destek istiyor.

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Nurten Bulut, “Yoğun tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler ulaşmadık vatandaş bırakmamak adına yola çıktık. Her gün planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günde yüzlerce vatandaşımızın elini sıkıyoruz ve aldığımız geri bildirimler bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çalışmalarımız, seçimler süreci boyunca program halinde devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.