whatsapp

CHP’li gençlikten İYİ Parti çıkarması

SİYASET 17.02.2021 - 01:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li gençlikten İYİ Parti çıkarması

Millet İttifakı partilerinden Seydişehir CHP Gençlik Kolları, İYİ Parti Gençlik Kolları’nı ziyaret etti. İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Dedeoğlu, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ve yönetim kurulunun İYİ gençliğe yaptığı ziyaret, birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük rol oynadığı belirtildi. İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Ali Osman Dedeoğlu, ‘’CHP gençlik kolları yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz. Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Millet ittifakı olarak birliğimizi ömrümüz yettiğince sürdürerek, bu dostluğu baki kılacağız. Biz bir gün değil her gün kardeşiz ve ömür boyu kardeş kalacağız” dedi. “BU İTTİFAK GEREKLİYDİ” CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ise, “Vatanımızın kurtuluşu için bu ittifak gerekliydi. Millet İttifakı yaparak, güçlerimizi birleştirmemize vesile olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz. Bu İttifakı sürdürmek adına istişare ve diyaloğumuz sürecek. Kuvvayi Milliye Ruhu ile yerelde ve genelde kardeşlik içerisinde mücadele edeceğiz.’’ diye konuştu.

Millet İttifakı partilerinden Seydişehir CHP Gençlik Kolları, İYİ Parti Gençlik Kolları’nı ziyaret etti.

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Dedeoğlu, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ve beraberindeki ekibe teşekkür etti.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ve yönetim kurulunun İYİ gençliğe yaptığı ziyaret, birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük rol oynadığı belirtildi.

İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Ali Osman Dedeoğlu, ‘’CHP gençlik kolları yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz. Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Millet ittifakı olarak birliğimizi ömrümüz yettiğince sürdürerek, bu dostluğu baki kılacağız. Biz bir gün değil her gün kardeşiz ve ömür boyu kardeş kalacağız” dedi.

“BU İTTİFAK GEREKLİYDİ”

CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak ise, “Vatanımızın kurtuluşu için bu ittifak gerekliydi. Millet İttifakı yaparak, güçlerimizi birleştirmemize vesile olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz. Bu İttifakı sürdürmek adına istişare ve diyaloğumuz sürecek. Kuvvayi Milliye Ruhu ile yerelde ve genelde kardeşlik içerisinde mücadele edeceğiz.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.