whatsapp

CHP'li gençlik iftarda buluştu

SİYASET 23.05.2019 - 23:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li gençlik iftarda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Gençlik Kolları başkanlığı, dayanışma iftarında bir araya geldi. İftar yemeğinde ADD salonunda bir araya gelen gençlik aynı sofrada oruçlarını açarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. CHP gençlik kolları başkanı Levent Kavak, iftar yemeğine desteklerinden dolayı İlçe başkanlığına teşekkürlerini ileterek gerçekleşen katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. CHP ilçe başkanı Orhan Özel, ‘Bugün bizi bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanımıza, teşekkür ediyorum Önümüzde zor süreçler var. Ümit ediyoruz ki Türk gençliği Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda durmadan çalışır. Nerede bir yoksul, bir muhtaç varsa gençlerimizin onlarla iletişim kurmalarını istiyoruz.’’ dedi.  Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, ‘’İftar yemeğinde bir araya gelen arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki süreç için çalışmalarımıza ilçe başkanlığımızın programı doğrultusunda devam edeceğiz." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Gençlik Kolları başkanlığı, dayanışma iftarında bir araya geldi.

İftar yemeğinde ADD salonunda bir araya gelen gençlik aynı sofrada oruçlarını açarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

CHP gençlik kolları başkanı Levent Kavak, iftar yemeğine desteklerinden dolayı İlçe başkanlığına teşekkürlerini ileterek gerçekleşen katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

CHP ilçe başkanı Orhan Özel, ‘Bugün bizi bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanımıza, teşekkür ediyorum Önümüzde zor süreçler var. Ümit ediyoruz ki Türk gençliği Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda durmadan çalışır. Nerede bir yoksul, bir muhtaç varsa gençlerimizin onlarla iletişim kurmalarını istiyoruz.’’ dedi. 

Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, ‘’İftar yemeğinde bir araya gelen arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki süreç için çalışmalarımıza ilçe başkanlığımızın programı doğrultusunda devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.