whatsapp

CHP'li gençlerden köpeklere mama desteği

SİYASET 04.10.2020 - 14:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li gençlerden köpeklere mama desteği

CHP Seydişehir Gençlik Kolları üyeleri ilçede bulunan hayvan barınağını ziyaret ederek mama yardımı yaptı. Dünya hayvanları koruma günü kapsamında, CHP’li gençlerin düzenlemiş olduğu hayvan barınağı ziyareti kapsamında, ilçe yönetim ve gençlik kolları üyeleri, barınakta kalan hayvanları sevdiler, yetkililerden bilgi aldılar. Ayrıca barınağa da mama desteğinde bulundular. CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, "Kendi imkânlarımızla aldığımız mamaları hayvan barınağını ziyaret ederek mama verdik. Yalnızca hayvan hakları gününde değil yılın her ayında can dostlarımızı unutmuyoruz. Bu alışkanlığı tüm Seydişehir halkına yaymak istiyoruz. İmkânı olanlar bizimle birlikte beslemeye katılabilirler ya da aldıkları mamaları bizim aracılığımızla sokak hayvanlarına ulaştırabilirler. Bizlere destek veren ilçe başkanımız Orhan Özel’e teşekkür ediyoruz. Dünya hayvanları koruma gününü kutluyoruz’’ diye konuştu.

CHP Seydişehir Gençlik Kolları üyeleri ilçede bulunan hayvan barınağını ziyaret ederek mama yardımı yaptı.

Dünya hayvanları koruma günü kapsamında, CHP’li gençlerin düzenlemiş olduğu hayvan barınağı ziyareti kapsamında, ilçe yönetim ve gençlik kolları üyeleri, barınakta kalan hayvanları sevdiler, yetkililerden bilgi aldılar. Ayrıca barınağa da mama desteğinde bulundular.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, "Kendi imkânlarımızla aldığımız mamaları hayvan barınağını ziyaret ederek mama verdik. Yalnızca hayvan hakları gününde değil yılın her ayında can dostlarımızı unutmuyoruz. Bu alışkanlığı tüm Seydişehir halkına yaymak istiyoruz. İmkânı olanlar bizimle birlikte beslemeye katılabilirler ya da aldıkları mamaları bizim aracılığımızla sokak hayvanlarına ulaştırabilirler. Bizlere destek veren ilçe başkanımız Orhan Özel’e teşekkür ediyoruz. Dünya hayvanları koruma gününü kutluyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.