whatsapp

CHP Konya Milletvekili Şener Seydişehir’de

SİYASET 09.09.2018 - 14:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Konya Milletvekili Şener Seydişehir’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Abdullatif Şener, Seydişehir’i ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Şener, Bostandere, Gölyüzü, Akkise, Ortakaraören Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Şener, Bu krizden parası olanların karlı çıkacağını belirterek emeğiyle geçinenlerin risk altında olduğunu söyledi. Hükümetin ekonomik politikasını da eleştiren Şener: ‘’ Bizim zamanımızda Devletin bir ekonomi politikası vardı. Bakanların da sorumluluğu vardı. Şimdi ise herkes sorunu başka yerlere atıyor bu krizden çıkamayız’’ dedi. Milletvekili Abdüllatif Şener’e, İl başkanı Barış Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İlçe Başkanı Orhan Özel ve partililer eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Abdullatif Şener, Seydişehir’i ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Şener, Bostandere, Gölyüzü, Akkise, Ortakaraören Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Şener, Bu krizden parası olanların karlı çıkacağını belirterek emeğiyle geçinenlerin risk altında olduğunu söyledi.

Hükümetin ekonomik politikasını da eleştiren Şener: ‘’ Bizim zamanımızda Devletin bir ekonomi politikası vardı. Bakanların da sorumluluğu vardı. Şimdi ise herkes sorunu başka yerlere atıyor bu krizden çıkamayız’’ dedi.

Milletvekili Abdüllatif Şener’e, İl başkanı Barış Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İlçe Başkanı Orhan Özel ve partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.