whatsapp

CHP Konya Milletvekili Adayı Şener, Seydişehir’de

SİYASET 07.06.2018 - 23:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Konya Milletvekili Adayı Şener, Seydişehir’de

CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Konya'nın Seydişehir ilçesinde esnafı ziyaret etti.
Şener, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, iş yerlerini ve Pazar esnafını ziyaret ederek, sohbet etti. Şener, ziyaretlerinde 24 Haziran'da yapılacak seçimler için CHP'ye destek istedi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü. Ziyarette, Abdüllatif Şener’in yanı sıra Ali Sayar, Yaşar Narin, Hikmet Balcı milletvekili adayları ve ilçe başkanı Orhan Özel yönetim kurulu eşlik etti.
CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Konya'nın Seydişehir ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Şener, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, iş yerlerini ve Pazar esnafını ziyaret ederek, sohbet etti.
Şener, ziyaretlerinde 24 Haziran'da yapılacak seçimler için CHP'ye destek istedi.
Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Ziyarette, Abdüllatif Şener’in yanı sıra Ali Sayar, Yaşar Narin, Hikmet Balcı milletvekili adayları ve ilçe başkanı Orhan Özel yönetim kurulu eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.