whatsapp

CHP Konya İl başkanı Barış Bektaş oldu

SİYASET 14.01.2018 - 00:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Konya İl başkanı Barış Bektaş oldu

CHP Konya İl Başkanı Av. Barış Bektaş oldu.
Selçuklu ilçesinin mevcut başkanı olan Barış Bektaş aday olduğu il başkanlığı seçimini kazandı. 3 adayın katıldığı seçimde Barış Bektaş 188, İsmail Ünsal 181 ve Tarkan Büyükoktar 69 oy aldılar. 3 adaydan Av Barış Bektaş (Ortakaraören) İsmail Ünsal (Taraşçı) mahallesi nüfusuna kayıtlı hemşerimiz az farkla yarıştı. Hayırlı olsun.
CHP Konya İl Başkanı Av. Barış Bektaş oldu.

Selçuklu ilçesinin mevcut başkanı olan Barış Bektaş aday olduğu il başkanlığı seçimini kazandı. 3 adayın katıldığı seçimde Barış Bektaş 188, İsmail Ünsal 181 ve Tarkan Büyükoktar 69 oy aldılar.

3 adaydan Av Barış Bektaş (Ortakaraören) İsmail Ünsal (Taraşçı) mahallesi nüfusuna kayıtlı hemşerimiz az farkla yarıştı. Hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.