whatsapp

CHP kadın kollarından çocuk istismarı açıklaması

SİYASET 23.02.2018 - 15:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP kadın kollarından çocuk istismarı açıklaması

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları başkanlığı parti binasında yaptığı basın toplantısında Çocuk istismarına sert tepki gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Nurten Bulut ve yönetim kurulu üyeleri çocuklara yapılan cinsel istismar nedeniyle yaptıkları açıklamada iktidarın çocuk istismarı mücadelesinde inandırıcılığını kaydettiğini söyledi. Hiç bir kurumun çocuklardan değerli olmadığını belirten Başkan Bulut, “ Çocuk istismarı ile mücadele konusunda iktidarın samimiyetini ölçmenin iki kriteri vardır. Birincisi cezaları artırmak, ikincisi istismara zemin yaratan sebep olan kurumları ortada kaldırmaktır. İnsanlığın partisi dili, dini, ırkı yoktur. İstismar insanlık suçudur. Geleceğimiz olan çocuklarımızı korumaktır. Susmak sessiz kalmak suça ortak olmaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar olarak çocuklarımızın korunması geleceğimizin korunması, çocuk haklarının savunulması için devleti kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz. Çocuklarımızı bu anlayışa emanet etmeyeceğiz. Benzeri vakaların tekrar yaşanmaması için gerekli olan kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesi konusunda takipçi olacağız.”dedi.
Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları başkanlığı parti binasında yaptığı basın toplantısında Çocuk istismarına sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Nurten Bulut ve yönetim kurulu üyeleri çocuklara yapılan cinsel istismar nedeniyle yaptıkları açıklamada iktidarın çocuk istismarı mücadelesinde inandırıcılığını kaydettiğini söyledi.

Hiç bir kurumun çocuklardan değerli olmadığını belirten Başkan Bulut, “ Çocuk istismarı ile mücadele konusunda iktidarın samimiyetini ölçmenin iki kriteri vardır. Birincisi cezaları artırmak, ikincisi istismara zemin yaratan sebep olan kurumları ortada kaldırmaktır. İnsanlığın partisi dili, dini, ırkı yoktur. İstismar insanlık suçudur. Geleceğimiz olan çocuklarımızı korumaktır. Susmak sessiz kalmak suça ortak olmaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar olarak çocuklarımızın korunması geleceğimizin korunması, çocuk haklarının savunulması için devleti kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz. Çocuklarımızı bu anlayışa emanet etmeyeceğiz. Benzeri vakaların tekrar yaşanmaması için gerekli olan kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesi konusunda takipçi olacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.