whatsapp

CHP kadın kollarından açıklama

SİYASET 12.05.2018 - 20:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP kadın kollarından açıklama

CHP ilçe örgütünün anneler günü ile ilgili basın açıklaması;
Sevgili Anneler, Bu gün Anneler Günü, Kaybedilen bir annenin dinmeyen acısından doğan, Ülkemizde de 63 yıldır, anneler günü olarak kutlanan gün, bugün… Anneye duyulan, saygı sevgi minnet duygularımızı paylaştığımız gün, bugün…  iktidarın, ekonomik, sosyal, yanlış politikaları, süregelen terör, halkımıza büyük acılar yaşatmakta… Bundan kaynaklı yaşam zorluklarının en fazlasını ise anneler çekmektedir.   Evlat acısı yaşamak bir anne için en büyük acıdır. Yaşları yalnızca yirmi ile söylenen çocuklarımıza, ölümü yakıştıran bu kanlı terör, geride kalan anaların payına, sonsuz gözyaşı, acı yas bırakmaktadır. Üzerine titreyerek; esen yelden sakınarak büyüttüğümüz çocuklarımız, göz göre göre, bu kadar kolay, ellerimizden kayıp gitmekte, Her gün birden fazla yoksul evine, şehit ateşi düşmekte, vatan borcu belleyip, al kınalarla uğurladıkları evlatların acısıyla anaların yürekleri dağlanmaktadır.   Sevgili annelerimiz, kadın kardeşlerimiz,  Bizim siyasetteki amacımız, hiçbir ananın ağlamamasıdır. Anaların gözyaşını dindirmek tek amacımızdır. Biz istiyoruz ki;  Hiçbir anne, yoksulluklar içerisinde “çocuklarım aç, susuz kaldı demesin,  Hiçbir çocuk kaynağı bilinmeyen yurtlarda tacize ve tecavüze uğramasın.  Hiçbir çocuk, çöplükte kağıt toplarken çöp kamyonu altında kalmasın,  Hiçbir ana gencecik çocuğunu, teröre kurban vermesin, kara toprağın bağrına gömmesin…  Değerli anneler; Bizler Kadın Örgütü olarak,  başta yaşam hakkı olmak üzere, Annelerimizin, huzur refah ve mutluluğunu esas alan, evrensel insan haklarını, tam demokrasi,  kadın erkek eşitliği temelinde geliştirecek, tek iktidar seçeneğinin Cumhuriyet Halk Partisi, olduğunun bilincindeyiz. Savaşsız bir dünyayı ancak biz kadınlar, anneler kurabiliriz. Ayrıca bu hafta Engelliler haftasıdır. Engelli annelerinin acılarına kendilerini ziyaret ederek şahit olduk. Özellikle bu annelerimize güç sabır ve başarılar diliyoruz. Onların etkin olarak desteklenmesi gerektiği inancındayız. Bu duygularla, başta evlat acısı ile yürekleri yanmış annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın, bu gününü kutluyor, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. CHP Seydişehir Örgütü adına  Kadın Kolları Başkanı      İlçe Başkanı Nurten Bulut                     Orhan Özel
CHP ilçe örgütünün anneler günü ile ilgili basın açıklaması;

Sevgili Anneler,

Bu gün Anneler Günü,

Kaybedilen bir annenin dinmeyen acısından doğan,

Ülkemizde de 63 yıldır, anneler günü olarak kutlanan gün, bugün…

Anneye duyulan, saygı sevgi minnet duygularımızı paylaştığımız gün, bugün…

 iktidarın, ekonomik, sosyal, yanlış politikaları, süregelen terör, halkımıza büyük acılar yaşatmakta…

Bundan kaynaklı yaşam zorluklarının en fazlasını ise anneler çekmektedir. 

 Evlat acısı yaşamak bir anne için en büyük acıdır.

Yaşları yalnızca yirmi ile söylenen çocuklarımıza, ölümü yakıştıran bu kanlı terör, geride kalan anaların payına, sonsuz gözyaşı, acı yas bırakmaktadır.

Üzerine titreyerek; esen yelden sakınarak büyüttüğümüz çocuklarımız, göz göre göre, bu kadar kolay, ellerimizden kayıp gitmekte,

Her gün birden fazla yoksul evine, şehit ateşi düşmekte, vatan borcu belleyip, al kınalarla uğurladıkları evlatların acısıyla anaların yürekleri dağlanmaktadır. 

 Sevgili annelerimiz, kadın kardeşlerimiz, 

Bizim siyasetteki amacımız, hiçbir ananın ağlamamasıdır.

Anaların gözyaşını dindirmek tek amacımızdır.

Biz istiyoruz ki; 

Hiçbir anne, yoksulluklar içerisinde “çocuklarım aç, susuz kaldı demesin, 

Hiçbir çocuk kaynağı bilinmeyen yurtlarda tacize ve tecavüze uğramasın. 

Hiçbir çocuk, çöplükte kağıt toplarken çöp kamyonu altında kalmasın, 

Hiçbir ana gencecik çocuğunu, teröre kurban vermesin, kara toprağın bağrına gömmesin…

 Değerli anneler;

Bizler Kadın Örgütü olarak,

 başta yaşam hakkı olmak üzere,

Annelerimizin, huzur refah ve mutluluğunu esas alan, evrensel insan haklarını,

tam demokrasi,  kadın erkek eşitliği temelinde geliştirecek, tek iktidar seçeneğinin

Cumhuriyet Halk Partisi, olduğunun bilincindeyiz. Savaşsız bir dünyayı ancak biz kadınlar, anneler kurabiliriz.

Ayrıca bu hafta Engelliler haftasıdır. Engelli annelerinin acılarına kendilerini ziyaret ederek şahit olduk. Özellikle bu annelerimize güç sabır ve başarılar diliyoruz. Onların etkin olarak desteklenmesi gerektiği inancındayız.

Bu duygularla, başta evlat acısı ile yürekleri yanmış annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın, bu gününü kutluyor, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.
CHP Seydişehir Örgütü adına 

Kadın Kolları Başkanı      İlçe Başkanı

Nurten Bulut                     Orhan Özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.