whatsapp

CHP ilçe örgütün’den basın açıklaması

SİYASET 11.02.2018 - 20:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe örgütün’den basın açıklaması

Zeytindalı Harekatı ile ilgili Seydişehir AKP ilçe Başkanlığının partimizi ve Genel Başkanımızı yerel basında suçlamalarına cevabımızdır.
 Saygı değer Seydişehir halkı; Emperyalistler ve işbirlikçi Terör  örgütlerine karşı savaştığımız bu zor süreç de bizlerin kenetlenip, şanlı ordumuzun başarısı için çaba göstermemiz gerekirken,  meselenin siyasi ranta dönüştürülmek istendiğini görmekteyiz.  Son dönemde yandaş basında başlayan ve yerelde de Seydişehir AKP İlçe Başkanlığı’nın dâhil olduğu saldırgan tavır milli meselenin nasıl siyasete alet edildiğinin en büyük kanıtıdır. İktidar partisinin ilçe başkanının Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan bu saldırgan, ayrıştıran tavrını kabul edilemez bulmaktayız. Şehitlerimize ağladığımız bu günlerde bu konuda cevap yazmak ve gündemi meşgul etmek bizler için üzüntü vericidir. İktidar partisi tarafından hakim kılınan kutuplaştırma siyasetine karşı, CHP teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Barış ve Kardeşlik ışığını Seydişehir’de hakim kılıp, tüm ülkeye yayılması için çaba gösterdiğimizi her şartta dile getirdik.  Şunu herkes iyice bilmelidir ki;  CHP, Türkiye Cumhuriyetini kuran  bir partidir ve bu ülkenin Milli menfaatlerini kollamak bizlere Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasıdır. Bizim misyonumuz Lozan anlaşması ile bize emanet edilen ve Misakı Milli olarak sınırlandırılan toprakları sonsuza kadar korumaktır. Kimse bizlerin yurtseverliğini, milli duygularını sorgulamasın. Kıbrıs Barış harekâtında nasıl tüm emperyalist güçlere karşı mücadele ettiysek, her şartta ülkemizin Milli menfaatleri için her türlü mücadelede sonuna kadar bulunuruz. Doğru politikalar geliştirilirse, Türk Ordusu önünde hiçbir engel duramaz. Zeytindalı Harekatı da Mehmetçiğin en az zayiatı ile bir an önce sonuçlanmasını ve adı gibi bölgeyi de barış ve huzura kavuşturmasını umut etmekteyiz. Biz şunun da bilincindeyiz ki emperyalist güçler, başta ABD olmak üzere, Müslüman Ortadoğu alemini bir birine kırdırmak için her türlü senaryoyu ortaya koymaktadır.  Açılım - Çözüm Süreçleri, Akil Adamlar, Stratejik derinlik, Oslo görüşmeleri, Dolmabahçe Mutabakatı, Habur Sınır Mahkemeleri, Nevruz Mektubu, “FETO’yla iş tutup Ergenekon adındaki safsata ile Türk Ordusunun itibarsızlaştırılması, Kardeş Esad’dan Düşman Eset’e geçiş, Salih Müslim’in ağırlanması, Barzani,..... vs. bütün bu yanlışların ülkemizi getirdiği mevcut durum ortadayken hala milli bir mesele üzerinden Muhalefet partisi Genel Başkanının hedef alınmasını anlamakta gerçekten zorlanmaktayız. İktidar partisinin üyeleri öncelikle bütün bu yanlış politikalarla yüzleşilmeli ve gerekli kişilerden hesap sorulma sonra CHP Genel Başkanı’nı yargılamalıdır.  Mehmetçik’in onurlu mücadelesi için Milli birlik ve beraberliğimizin hâkim kılmalıyız. Kimse bu Milli meseleden siyasi rant devşirmeye çalışmamalıdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, halkımıza baş sağlığı dileriz. Saygılarımızla.  Seydişehir CHP Örgütü Adına / Orhan Özel
Zeytindalı Harekatı ile ilgili Seydişehir AKP ilçe Başkanlığının partimizi ve Genel Başkanımızı yerel basında suçlamalarına cevabımızdır.

 Saygı değer Seydişehir halkı; Emperyalistler ve işbirlikçi Terör  örgütlerine karşı savaştığımız bu zor süreç de bizlerin kenetlenip, şanlı ordumuzun başarısı için çaba göstermemiz gerekirken,  meselenin siyasi ranta dönüştürülmek istendiğini görmekteyiz.  Son dönemde yandaş basında başlayan ve yerelde de Seydişehir AKP İlçe Başkanlığı’nın dâhil olduğu saldırgan tavır milli meselenin nasıl siyasete alet edildiğinin en büyük kanıtıdır. İktidar partisinin ilçe başkanının Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan bu saldırgan, ayrıştıran tavrını kabul edilemez bulmaktayız.

Şehitlerimize ağladığımız bu günlerde bu konuda cevap yazmak ve gündemi meşgul etmek bizler için üzüntü vericidir. İktidar partisi tarafından hakim kılınan kutuplaştırma siyasetine karşı, CHP teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Barış ve Kardeşlik ışığını Seydişehir’de hakim kılıp, tüm ülkeye yayılması için çaba gösterdiğimizi her şartta dile getirdik.  Şunu herkes iyice bilmelidir ki;  CHP, Türkiye Cumhuriyetini kuran  bir partidir ve bu ülkenin Milli menfaatlerini kollamak bizlere Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasıdır. Bizim misyonumuz Lozan anlaşması ile bize emanet edilen ve Misakı Milli olarak sınırlandırılan toprakları sonsuza kadar korumaktır. Kimse bizlerin yurtseverliğini, milli duygularını sorgulamasın. Kıbrıs Barış harekâtında nasıl tüm emperyalist güçlere karşı mücadele ettiysek, her şartta ülkemizin Milli menfaatleri için her türlü mücadelede sonuna kadar bulunuruz.

Doğru politikalar geliştirilirse, Türk Ordusu önünde hiçbir engel duramaz. Zeytindalı Harekatı da Mehmetçiğin en az zayiatı ile bir an önce sonuçlanmasını ve adı gibi bölgeyi de barış ve huzura kavuşturmasını umut etmekteyiz. Biz şunun da bilincindeyiz ki emperyalist güçler, başta ABD olmak üzere, Müslüman Ortadoğu alemini bir birine kırdırmak için her türlü senaryoyu ortaya koymaktadır.

 Açılım - Çözüm Süreçleri, Akil Adamlar, Stratejik derinlik, Oslo görüşmeleri, Dolmabahçe Mutabakatı, Habur Sınır Mahkemeleri, Nevruz Mektubu, “FETO’yla iş tutup Ergenekon adındaki safsata ile Türk Ordusunun itibarsızlaştırılması, Kardeş Esad’dan Düşman Eset’e geçiş, Salih Müslim’in ağırlanması, Barzani,..... vs. bütün bu yanlışların ülkemizi getirdiği mevcut durum ortadayken hala milli bir mesele üzerinden Muhalefet partisi Genel Başkanının hedef alınmasını anlamakta gerçekten zorlanmaktayız. İktidar partisinin üyeleri öncelikle bütün bu yanlış politikalarla yüzleşilmeli ve gerekli kişilerden hesap sorulma sonra CHP Genel Başkanı’nı yargılamalıdır.

 Mehmetçik’in onurlu mücadelesi için Milli birlik ve beraberliğimizin hâkim kılmalıyız. Kimse bu Milli meseleden siyasi rant devşirmeye çalışmamalıdır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, halkımıza baş sağlığı dileriz. Saygılarımızla.

 Seydişehir CHP Örgütü Adına / Orhan Özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.