whatsapp

CHP ilçe başkanlığından kongre daveti

SİYASET 13.12.2019 - 16:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanlığından kongre daveti

Cumhuriyet halk partililer, demokrasiye gönül verenler ve tüm Seydişehirli hemşerilerimiz kongremize davetlidir. Benim İki eserim var “biri Türkiye cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet halk partisi” Mustafa Kemal Atatürk CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, yaklaşan 37. Olağan kongresi ile ilgili yaptığı Basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, Gönlü; Demokrasi, laik, sosyal hukuk devleti, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet aşkından yana olanlar ve dahası Tüm Seydişehir halkını 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00 da Seydişehir Belediyesi düğün Salonunda yapacağımız 37. Olağan kongremize davet ediyoruz. Kongremize önceki milletvekillerimiz ile Şu an Konya Milletvekilimiz Abdullatif Şener, Il Başkan ve Yönetimimiz, Komşu İlçe Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacaktır. Bizim  de İlçe yönetimi olarak arzumuz; İşçinin, memurun, çiftçinin, asgari ücretli garibanın, işsizlerin  hele, Üniversiteli ve Eğitimli işsizlerin; dahası toplumun her kesiminden haksızlığa uğrayanların, hak, hukuk  ve adalet  peşinde koşanların tek platformu olan CHP ye gönül ve omuz vermeye davet ediyoruz. Buradan CHP li tüm dostlarımıza da sesleniyoruz. Dedemizden miras aldığımız bu Cumhuriyeti, çocuklarımıza ve torunlarımıza emanet edebilmek için, sizleri parti organlarında yer almaya ve aday olmaya davet ediyorum. Bu kongreyi beraberce bir demokrasi şölenine çevirelim.

Cumhuriyet halk partililer, demokrasiye gönül verenler ve tüm Seydişehirli hemşerilerimiz kongremize davetlidir.

Benim İki eserim var “biri Türkiye cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet halk partisi” Mustafa Kemal Atatürk

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, yaklaşan 37. Olağan kongresi ile ilgili yaptığı Basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, Gönlü; Demokrasi, laik, sosyal hukuk devleti, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet aşkından yana olanlar ve dahası Tüm Seydişehir halkını 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00 da Seydişehir Belediyesi düğün Salonunda yapacağımız 37. Olağan kongremize davet ediyoruz.

Kongremize önceki milletvekillerimiz ile Şu an Konya Milletvekilimiz Abdullatif Şener, Il Başkan ve Yönetimimiz, Komşu İlçe Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacaktır. Bizim  de İlçe yönetimi olarak arzumuz; İşçinin, memurun, çiftçinin, asgari ücretli garibanın, işsizlerin  hele, Üniversiteli ve Eğitimli işsizlerin; dahası toplumun her kesiminden haksızlığa uğrayanların, hak, hukuk  ve adalet  peşinde koşanların tek platformu olan CHP ye gönül ve omuz vermeye davet ediyoruz.

Buradan CHP li tüm dostlarımıza da sesleniyoruz. Dedemizden miras aldığımız bu Cumhuriyeti, çocuklarımıza ve torunlarımıza emanet edebilmek için, sizleri parti organlarında yer almaya ve aday olmaya davet ediyorum. Bu kongreyi beraberce bir demokrasi şölenine çevirelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.