whatsapp

CHP ilçe başkanlığından açıklama

SİYASET 25.06.2018 - 20:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanlığından açıklama

Saygı değer Seydişehir halkı. Demokrasinin vazgeçilmezi olan Siyasi partiler arasında yürütülen, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili zorlu ve yorucu bir seçim sürecini geride bırakmış bulunmaktayız.
Bu yarışta  bizi hiç yalnız bırakmayan, varlığı ve duruşundan guru duyduğumuz, Partili Gönültaşlarımız  ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ye destek verenlere sonsuz teşekkürler. Siyasi çalışmalarımız süresince bize hep nezaket gösteren Seydişehir halkına, Fedakârca görevlerini yürüten ve yardımcı olan kamu görevlilerine de teşekkürler. Kampanya süresince siyasete bir seviye getirebilmek gayesi ile, süslemeler, sesli yayın cihazları, konvoy ve miting gibi çevreyi rahatsız edici işlerden kaçınmaya çalıştık. Ayrıca diğer siyasi partilerle de karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü ön planda tuttuk. Kimseyi itham etmeden siyasi görüşlerimizi anlatmaya çalıştık. Ancak; Türk halkının çoğunluğu gibi Seydişehir halkı da Recep Tayyip ERDOĞANI Cumhurbaşkanı olarak seçti.  Bizim demokrasi, Siyasi ve etik anlayışımızın gereği ve doğal olarak buna saygı duyuyor ve Cumhurbaşkanımız ile teşkilatlarını kutluyoruz. Seydişehir’imize ve Türk halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. Ancak bir konuda sitem etmeden geçemeyeceğim. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra bunca gürültü, patırtı ve de müsrifliğe gerek var mı idi diye de sormadan geçemeyeceğim.  Önemli olan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması, insanların gelir seviyesinin artırılması ile toplumda demokrasi ve hoşgörünün geliştirilip, Barış, kardeşlik ve adaletin tam tesis edilmesidir. Bunun tesisi ve İlçemizin gelişmesi için bize düşen her türlü göreve ve yardımlaşmaya hazırız.  Saygılarımla. Orhan Özel /  İlçe Başkanı
Saygı değer Seydişehir halkı. Demokrasinin vazgeçilmezi olan Siyasi partiler arasında yürütülen, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili zorlu ve yorucu bir seçim sürecini geride bırakmış bulunmaktayız.

Bu yarışta  bizi hiç yalnız bırakmayan, varlığı ve duruşundan guru duyduğumuz, Partili Gönültaşlarımız  ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ye destek verenlere sonsuz teşekkürler.

Siyasi çalışmalarımız süresince bize hep nezaket gösteren Seydişehir halkına, Fedakârca görevlerini yürüten ve yardımcı olan kamu görevlilerine de teşekkürler.

Kampanya süresince siyasete bir seviye getirebilmek gayesi ile, süslemeler, sesli yayın cihazları, konvoy ve miting gibi çevreyi rahatsız edici işlerden kaçınmaya çalıştık. Ayrıca diğer siyasi partilerle de karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü ön planda tuttuk. Kimseyi itham etmeden siyasi görüşlerimizi anlatmaya çalıştık. Ancak; Türk halkının çoğunluğu gibi Seydişehir halkı da Recep Tayyip ERDOĞANI Cumhurbaşkanı olarak seçti.  Bizim demokrasi, Siyasi ve etik anlayışımızın gereği ve doğal olarak buna saygı duyuyor ve Cumhurbaşkanımız ile teşkilatlarını kutluyoruz. Seydişehir’imize ve Türk halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. Ancak bir konuda sitem etmeden geçemeyeceğim. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra bunca gürültü, patırtı ve de müsrifliğe gerek var mı idi diye de sormadan geçemeyeceğim.

 Önemli olan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması, insanların gelir seviyesinin artırılması ile toplumda demokrasi ve hoşgörünün geliştirilip, Barış, kardeşlik ve adaletin tam tesis edilmesidir. Bunun tesisi ve İlçemizin gelişmesi için bize düşen her türlü göreve ve yardımlaşmaya hazırız.  Saygılarımla.

Orhan Özel /  İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.