whatsapp

CHP gençlik kolları, sendikaları ziyaret etti

SİYASET 22.01.2021 - 17:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP gençlik kolları, sendikaları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir gençlik kolları eğitim sendikalarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Eğitim-İş sendikası şube temsilcisi Ertan Özkaynak’a, Eğitim-Sen şube temsilcisi Ahmet Tekin’e Atatürk posteri hediye etti.  Hiç bir güçlük karşısında yılmayan, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı baş eğmeyen öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir gençlik kolları başkanı Levent Kavak, " Dün olduğu gibi bugün de öğretmenlerimizin yanındayız. Bu zorlu süreçte bir hareket ederek Atatürkçü eğitim sisteminin zorunlu hale geldiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.  Eğitim sendikaları temsilcileri Özkaynek ve Tekin, " Cumhuriyet Halk Partisi gençliğine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz. Böyle zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretler bizleri onore ediyor, mücadelemize güç katıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir gençlik kolları eğitim sendikalarını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Eğitim-İş sendikası şube temsilcisi Ertan Özkaynak’a, Eğitim-Sen şube temsilcisi Ahmet Tekin’e Atatürk posteri hediye etti. 

Hiç bir güçlük karşısında yılmayan, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı baş eğmeyen öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir gençlik kolları başkanı Levent Kavak, " Dün olduğu gibi bugün de öğretmenlerimizin yanındayız. Bu zorlu süreçte bir hareket ederek Atatürkçü eğitim sisteminin zorunlu hale geldiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu. 

Eğitim sendikaları temsilcileri Özkaynek ve Tekin, " Cumhuriyet Halk Partisi gençliğine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz. Böyle zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretler bizleri onore ediyor, mücadelemize güç katıyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.