whatsapp

CHP Esnaf ziyaretinde

SİYASET 08.01.2019 - 13:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Esnaf ziyaretinde

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, ilçe merkezinde çarşı pazar, cadde sokak, tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, ziyaretlerinde “Esnaf Olmadan Eşraf Olmaz” ilçeyi beraber yöneteceklerini söyledi. Esnaflardan destek isteyen Katlav, “Esnafımız için en önemli konu, esnafımız ile ilgili karar alınırken onların da görüş ve önerilerinin alınması. Bu önemli konu benim ilkem. Benim başkanlığımda esnafımız ile alınacak kararlarda esnafımızın onayı alınacak. Esnafımızın sorunu benim sorunumdur. Sorunları takip etmeyeceğim, sahipleneceğim. Sorunları sahiplenmeden çözemeyiz. Onun için ortak akılla hep birlikte Seydişehir’i yöneteceğiz. Alın terini ekmeğine katık eden esnafımıza sahip çıkmak bizim görevimizdir. Seydişehir Belediyesi olarak sosyal yardımlara devam edeceğiz. Bu yardımların içindeki her ürün Seydişehir esnafımızdan alınacak. Biz, daha iyi nasıl yaparız, ortak akılla esnafımızı nasıl kalkındırırız. Benim başkanlığımda Seydişehir’de esnafımız para kazanmadan dükkânını kapatmayacak. Esnaf olmadan eşraf olmaz” dedi.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, ilçe merkezinde çarşı pazar, cadde sokak, tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, ziyaretlerinde “Esnaf Olmadan Eşraf Olmaz” ilçeyi beraber yöneteceklerini söyledi.

Esnaflardan destek isteyen Katlav, “Esnafımız için en önemli konu, esnafımız ile ilgili karar alınırken onların da görüş ve önerilerinin alınması. Bu önemli konu benim ilkem. Benim başkanlığımda esnafımız ile alınacak kararlarda esnafımızın onayı alınacak. Esnafımızın sorunu benim sorunumdur. Sorunları takip etmeyeceğim, sahipleneceğim. Sorunları sahiplenmeden çözemeyiz. Onun için ortak akılla hep birlikte Seydişehir’i yöneteceğiz. Alın terini ekmeğine katık eden esnafımıza sahip çıkmak bizim görevimizdir. Seydişehir Belediyesi olarak sosyal yardımlara devam edeceğiz. Bu yardımların içindeki her ürün Seydişehir esnafımızdan alınacak. Biz, daha iyi nasıl yaparız, ortak akılla esnafımızı nasıl kalkındırırız. Benim başkanlığımda Seydişehir’de esnafımız para kazanmadan dükkânını kapatmayacak. Esnaf olmadan eşraf olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.