whatsapp

CHP eski ilçe başkanları buluştu

SİYASET 05.08.2020 - 00:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP eski ilçe başkanları buluştu

CHP Seydişehir eski ilçe başkanları kahvaltıda buluştu. İlçe başkanı Orhan Özel,  CHP de görev alıp, hizmet yapmak zor ve fedakârlık işidir, bugüne kadar görev yapan tüm Başkan ve yöneticilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.  Özel, ‘’ Bizim misyonumuz, Mustafa Kemal Atatürk ile beraber Kuvayı milliye ruhunu taşıyan dedelerimizin kurduğu Türkiye Cumhuriyetini, bütün vasıfları ile torunlarımıza teslim edip sonsuza kadar yaşamasını sağlamaktır.. Cumhuriyetin ve CHP nin temel ilkelerine sahip çıkmak demek, Medeni, Çağdaş, Laik sosyal bir hukuk devletinde; halkımızın, gelirinin, insanca yaşayabilecek bir seviyede; Barış, Huzur ve kardeşlik içerisinde yaşaması demektir. Maalesef son zamanlarda gelir dengesi çok bozulmuş, işsizlik, yoksulluk had safhaya ulaşmış, Cumhuriyetin değerleri yok olmaya, barış ve huzur ortamı zedelenmeye başlamıştır. Bunu düzeltecek tek unsur CHP dir’’ dedi. 

CHP Seydişehir eski ilçe başkanları kahvaltıda buluştu.

İlçe başkanı Orhan Özel,  CHP de görev alıp, hizmet yapmak zor ve fedakârlık işidir, bugüne kadar görev yapan tüm Başkan ve yöneticilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız. 

Özel, ‘’ Bizim misyonumuz, Mustafa Kemal Atatürk ile beraber Kuvayı milliye ruhunu taşıyan dedelerimizin kurduğu Türkiye Cumhuriyetini, bütün vasıfları ile torunlarımıza teslim edip sonsuza kadar yaşamasını sağlamaktır.. Cumhuriyetin ve CHP nin temel ilkelerine sahip çıkmak demek, Medeni, Çağdaş, Laik sosyal bir hukuk devletinde; halkımızın, gelirinin, insanca yaşayabilecek bir seviyede; Barış, Huzur ve kardeşlik içerisinde yaşaması demektir. Maalesef son zamanlarda gelir dengesi çok bozulmuş, işsizlik, yoksulluk had safhaya ulaşmış, Cumhuriyetin değerleri yok olmaya, barış ve huzur ortamı zedelenmeye başlamıştır. Bunu düzeltecek tek unsur CHP dir’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.