whatsapp

CHP’den teşekkür mesajı

SİYASET 20.03.2019 - 02:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den teşekkür mesajı

CHP Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel, 18 Mart Pazartesi akşamı yapılan Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programına katılan vatandaşlara teşekkür etti. Özel sözlerine, ‘’Geride bıraktığımız seçim çalışmalarında sahada gördüğümüz teveccüh, devlet imkânı olmadan tamamen gönüllülük duyguları ile programımıza yansımıştır. Katılım ve coşku göstermiştir ki Seydişehir’de değişim zamanı gelmiş, Cumhuriyet Halk Partisi bu değişimin tek alternatifi halindedir.  Aynı heyecan ve kararlılığın 31 Mart günü sandıklara da yansıyacağından şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha programımıza katılım sağlayan tüm Seydişehirli hemşerilerimize teşekkür ederiz’’

CHP Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel, 18 Mart Pazartesi akşamı yapılan Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Özel sözlerine, ‘’Geride bıraktığımız seçim çalışmalarında sahada gördüğümüz teveccüh, devlet imkânı olmadan tamamen gönüllülük duyguları ile programımıza yansımıştır.
Katılım ve coşku göstermiştir ki Seydişehir’de değişim zamanı gelmiş, Cumhuriyet Halk Partisi bu değişimin tek alternatifi halindedir. 
Aynı heyecan ve kararlılığın 31 Mart günü sandıklara da yansıyacağından şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha programımıza katılım sağlayan tüm Seydişehirli hemşerilerimize teşekkür ederiz’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.