whatsapp

CHP’den siyasi partilere öneri

SAĞLIK 09.06.2018 - 14:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den siyasi partilere öneri

Seydişehir'deki tüm siyasi parti ilçe başkanlarına açık çağrımdır.
Seçim çalışması yürüten her siyasi parti zorlu ve heyecanlı bir süreç atlatmaktadır. Büyük bir fedakârlıkla yürütülen çalışmaların hedefi Memleketimizi daha yaşanır kılmaya yöneliktir. Seçim çalışmaları kapsamında gerek sesli gerekte görsel yürütülen bir takım abartılı çalışmalar şehir sakinlerini rahatsız ettiği gözlenmektedir.  Bu doğrultuda, Ses donanımlı seçim araçlarının -birbirleriyle yarışırcasına- caddelerde gürültülü şekilde hareket etmesi  uygulamasının bir an önce son verilmesi bütün siyasi parti ilçe başkanlarına açık çağrımızdır. Çevreye, insana bu kötülüğü yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyoruz. CHP Seydişehir İlçe teşkilatı olarak bu konuda her türlü fedakârlıkta bulunacağımızın bilinmesini isteriz. Bütün halkımızı saygıyla selamlarım. Orhan Özel/ CHP Seydişehir İlçe Başkanı
Seydişehir'deki tüm siyasi parti ilçe başkanlarına açık çağrımdır.

Seçim çalışması yürüten her siyasi parti zorlu ve heyecanlı bir süreç atlatmaktadır. Büyük bir fedakârlıkla yürütülen çalışmaların hedefi Memleketimizi daha yaşanır kılmaya yöneliktir. Seçim çalışmaları kapsamında gerek sesli gerekte görsel yürütülen bir takım abartılı çalışmalar şehir sakinlerini rahatsız ettiği gözlenmektedir. 
Bu doğrultuda, Ses donanımlı seçim araçlarının -birbirleriyle yarışırcasına- caddelerde gürültülü şekilde hareket etmesi  uygulamasının bir an önce son verilmesi bütün siyasi parti ilçe başkanlarına açık çağrımızdır. Çevreye, insana bu kötülüğü yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyoruz. CHP Seydişehir İlçe teşkilatı olarak bu konuda her türlü fedakârlıkta bulunacağımızın bilinmesini isteriz. Bütün halkımızı saygıyla selamlarım.
Orhan Özel/ CHP Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.