whatsapp

CHP’den kamuoyuna duyurulur

SİYASET 21.01.2019 - 12:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den kamuoyuna duyurulur

CHP İlçe Başkanlığı olarak, Seydişehir, Konya hatta tüm Türkiye de Belediye Başkanı adayını ilk açıklayan ilçeyiz. Belediye başkan adayımız Makine Mühendisi Sayın Mehmet Katlav ilçemizin yetiştirdiği, temiz yürekli, güzel ahlaklı, belediyecilik ve yöneticilik vasıfları ile donanımlı Seydişehir'e hizmet aşkı ile yanan bir hemşerimizdir. Üzülerek belirtmeliyiz ki, rakip belediye başkan adayı taraftarlarından bazıları “kendi adayına destek olacakmışız” gibi söylemlerde bulunarak, emeğimiz, çabamız ve inancımız ile dalga geçmeye çalışmaktadırlar. Ancak CHP Seydişehir Teşkilatı olarak biz ve bize inanmış, gönül vermiş, emek vermiş dostlarımız ve seçmenlerimizle çok uyumlu bir iletişime sahip olduğumuza canı gönülden inanıyoruz. Teşkilatımız ve Gönültaşlarımız ile uzun bir zincirin sağlam halkalarını oluşturuyoruz. Seçim Çalışmalarımızı şeffaf, dedikodudan ve ayrıştırmalardan uzak, ilçemizin tüm bireylerine aynı yakınlıkta yürütmekteyiz. Bazı rakip aday taraftarları, Mahalle aralarında, bayanlar günlerinde, ev toplantılarında hatta cenaze törenlerinde ahlak ve görgü kurallarından uzak şekilde  “CHP şu adayı destekleyecek, bu adayı destekleyecek” dedikodularını yaymaktadırlar.. Bu tarz ucuz ve mesnetsiz siyasi söylemlerle başarı sağlamaya çalışan rakiplerimizi esefle kınıyoruz. Biz dimdik ayaktayız, inançlı, kararlı ve özverili  ekibimizle iddialıyız. Aklıselim düşünen tüm Seydişehirli hemşerilerimizle birlikte çalışarak, sosyal belediyeciliği Seydişehir de hâkim kılıp, birlikte çalışıp birlikte yöneteceğiz. Sonuç olarak; Biz adayımız ile sonuna kadar Ahlaklı, dürüst, kavga ve dedikodudan uzak,  bir çalışma yürüterek tüm Seydişehir’in gönlünü kazanmak istiyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla... Orhan Özel / CHP İlçe Başkanı

CHP İlçe Başkanlığı olarak, Seydişehir, Konya hatta tüm Türkiye de Belediye Başkanı adayını ilk açıklayan ilçeyiz.

Belediye başkan adayımız Makine Mühendisi Sayın Mehmet Katlav ilçemizin yetiştirdiği, temiz yürekli, güzel ahlaklı, belediyecilik ve yöneticilik vasıfları ile donanımlı Seydişehir'e hizmet aşkı ile yanan bir hemşerimizdir.

Üzülerek belirtmeliyiz ki, rakip belediye başkan adayı taraftarlarından bazıları “kendi adayına destek olacakmışız” gibi söylemlerde bulunarak, emeğimiz, çabamız ve inancımız ile dalga geçmeye çalışmaktadırlar. Ancak CHP Seydişehir Teşkilatı olarak biz ve bize inanmış, gönül vermiş, emek vermiş dostlarımız ve seçmenlerimizle çok uyumlu bir iletişime sahip olduğumuza canı gönülden inanıyoruz. Teşkilatımız ve Gönültaşlarımız ile uzun bir zincirin sağlam halkalarını oluşturuyoruz. Seçim Çalışmalarımızı şeffaf, dedikodudan ve ayrıştırmalardan uzak, ilçemizin tüm bireylerine aynı yakınlıkta yürütmekteyiz.

Bazı rakip aday taraftarları, Mahalle aralarında, bayanlar günlerinde, ev toplantılarında hatta cenaze törenlerinde ahlak ve görgü kurallarından uzak şekilde  “CHP şu adayı destekleyecek, bu adayı destekleyecek” dedikodularını yaymaktadırlar.. Bu tarz ucuz ve mesnetsiz siyasi söylemlerle başarı sağlamaya çalışan rakiplerimizi esefle kınıyoruz.

Biz dimdik ayaktayız, inançlı, kararlı ve özverili  ekibimizle iddialıyız. Aklıselim düşünen tüm Seydişehirli hemşerilerimizle birlikte çalışarak, sosyal belediyeciliği Seydişehir de hâkim kılıp, birlikte çalışıp birlikte yöneteceğiz.

Sonuç olarak; Biz adayımız ile sonuna kadar Ahlaklı, dürüst, kavga ve dedikodudan uzak,  bir çalışma yürüterek tüm Seydişehir’in gönlünü kazanmak istiyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla...

Orhan Özel / CHP İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.