whatsapp

CHP’den halka davet

SİYASET 17.03.2019 - 01:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den halka davet

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma gününde fener alayına davet Çanakkale Savaşıyla, yokluk içinde kalmış bir toplumun inançla ayağa kalktığı, bağımsızlığı için "Çanakkale'nin Geçilmez" kılındığı, emperyalist devletlerin darmadağın edildiği,  tarihin akışının değiştirildiği büyük bir Türk Destanı yazılmıştır. Anadolu'nun bağımsızlığı için ayağa kalkacağının ilk ışığı o gün yanmıştır. O gün Mustafa Kemal güneş gibi parlamış ve isminin Türk tarihe altın harflerle yazılacağını göstermiştir.  Çanakkale Destanı sadece Anadolu toprakları için değil bütün Dünya mazlumları için bir ışık olmuştur.  18 Mart Çanakkale Destanı ve Şehitlerimizi anma gününde; Aziz Şehitlerimizi anmak için Fener Alayı'nda toplanıyoruz. Sadece Türk Bayrağının dalgalanacağı Fener Alayımıza; yüreği Şehitlerimizin aziz hatırası için atan bütün Seydişehir Halkını davet ediyoruz.  Şehrimizi ayrıştırmaya bölmeye çalışanlara karşı bir araya gelinecek ve Milli birlikteliğimiz sağlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Tarih: 18 Mart 2019 Pazartesi Saat: 20.30 Toplanma Yeri: Merkez İlkokulu Önü Not: Sadece Türk Bayrağı taşınacaktır. 

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma gününde fener alayına davet

Çanakkale Savaşıyla, yokluk içinde kalmış bir toplumun inançla ayağa kalktığı, bağımsızlığı için "Çanakkale'nin Geçilmez" kılındığı, emperyalist devletlerin darmadağın edildiği,  tarihin akışının değiştirildiği büyük bir Türk Destanı yazılmıştır. Anadolu'nun bağımsızlığı için ayağa kalkacağının ilk ışığı o gün yanmıştır. O gün Mustafa Kemal güneş gibi parlamış ve isminin Türk tarihe altın harflerle yazılacağını göstermiştir. 

Çanakkale Destanı sadece Anadolu toprakları için değil bütün Dünya mazlumları için bir ışık olmuştur. 

18 Mart Çanakkale Destanı ve Şehitlerimizi anma gününde; Aziz Şehitlerimizi anmak için Fener Alayı'nda toplanıyoruz. Sadece Türk Bayrağının dalgalanacağı Fener Alayımıza; yüreği Şehitlerimizin aziz hatırası için atan bütün Seydişehir Halkını davet ediyoruz. 

Şehrimizi ayrıştırmaya bölmeye çalışanlara karşı bir araya gelinecek ve Milli birlikteliğimiz sağlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tarih: 18 Mart 2019 Pazartesi

Saat: 20.30

Toplanma Yeri: Merkez İlkokulu Önü

Not: Sadece Türk Bayrağı taşınacaktır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.