whatsapp

CHP’den Gelecek Partisine ziyaret

SİYASET 05.11.2020 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den Gelecek Partisine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri İlçemizde yeni örgütlenen Gelecek Partisi yönetimini ziyaret etti.  İlçemizde yeni örgütlenen Gelecek Partisi İlçe Başkanlığına atanan emekli öğretmen Hayati Topaç’ı; CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret de Gelecek Partisi yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bölge koordinatörü Mustafa Öncü de bulundu.  Görüşme de CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Partiniz, Ülkemize ve İlçemize hayırlı olsun, Yönetiminize de başarılar diliyorum, Partiler demokrasinin vaz geçilmez unsurlarıdır dedi. Ülkemizin değişik görüşlere ve renklere ihtiyacı var. Önemli olan Türk Cumhuriyeti ve Kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün temel ilkeleri çerçevesinde; Ülkenin bölünmez bütünlüğü, milli ve manevi değerleri çerçevesinde millet yararına uygun hareket eden her parti ve kesimle beraber oluruz dedi. Başkan Hayati Topaç ve Koordinatör Mustafa Öncü de Ülkemizin ve ilçemizin menfaati için her zaman beraber olmaya hazırız dedi. İki taraf da görüşmelerin ve iş birliğinin devamına karar verdiler.  

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri İlçemizde yeni örgütlenen Gelecek Partisi yönetimini ziyaret etti. 

İlçemizde yeni örgütlenen Gelecek Partisi İlçe Başkanlığına atanan emekli öğretmen Hayati Topaç’ı; CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret de Gelecek Partisi yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bölge koordinatörü Mustafa Öncü de bulundu. 

Görüşme de CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Partiniz, Ülkemize ve İlçemize hayırlı olsun, Yönetiminize de başarılar diliyorum, Partiler demokrasinin vaz geçilmez unsurlarıdır dedi. Ülkemizin değişik görüşlere ve renklere ihtiyacı var. Önemli olan Türk Cumhuriyeti ve Kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün temel ilkeleri çerçevesinde; Ülkenin bölünmez bütünlüğü, milli ve manevi değerleri çerçevesinde millet yararına uygun hareket eden her parti ve kesimle beraber oluruz dedi. Başkan Hayati Topaç ve Koordinatör Mustafa Öncü de Ülkemizin ve ilçemizin menfaati için her zaman beraber olmaya hazırız dedi. İki taraf da görüşmelerin ve iş birliğinin devamına karar verdiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.