whatsapp

CHP’den Eba açıklaması

SİYASET 29.09.2020 - 23:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den Eba açıklaması

Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel bugün sosyal medya hesabından "Seydişehir Kamuoyuna Açık Çağrımdır" başlığıyla paylaştığı yazısında EBA sistemine değinip, imkânı olmayan çocukların bu sistemdeki sorunların çözümüne ilişkin bir öneri sundu. Özel, "Öğretmenler ile yaptığımız görüşmelerde; öğrencilerin yaklaşık üçte biri ile eğitim yapabildiklerini, öğrencilerin diğer üçte birlik kısmının duyarsız olabileceği, geri kalan üçte birlik kısmının ise tv, internet, cep telefonu ya da bilgisayarının olmadığı yönündedir. Bu da gösteriyor ki ilçemizde binlerce öğrenci bu eğitime ulaşamadı. Bu durum açık şekilde eşitsizliktir. Çocuklarımızın geleceğini katletmeyelim. Yazıktır günahtır. Benim önerim; gelin Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde tüm resmi kurumlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlıklar. Hep beraber bir kampanya düzenleyip tv, bilgisayarı ve interneti olmayan çocuklarımıza yardım elini uzatalım. Hepimiz elimizi taşın altına koyalım. Birlikten kuvvet doğar" ifadelerini kullandı. Ayrıca Özel, "Gelin Hep beraber bu çocuklarımızın elinden tutalım, bu bir yardımlaşma çağrısıdır" dedi.

Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel bugün sosyal medya hesabından

"Seydişehir Kamuoyuna Açık Çağrımdır" başlığıyla paylaştığı yazısında EBA sistemine değinip, imkânı olmayan çocukların bu sistemdeki sorunların çözümüne ilişkin bir öneri sundu.

Özel, "Öğretmenler ile yaptığımız görüşmelerde; öğrencilerin yaklaşık üçte biri ile eğitim yapabildiklerini, öğrencilerin diğer üçte birlik kısmının duyarsız olabileceği, geri kalan üçte birlik kısmının ise tv, internet, cep telefonu ya da bilgisayarının olmadığı yönündedir. Bu da gösteriyor ki ilçemizde binlerce öğrenci bu eğitime ulaşamadı. Bu durum açık şekilde eşitsizliktir. Çocuklarımızın geleceğini katletmeyelim. Yazıktır günahtır. Benim önerim; gelin Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde tüm resmi kurumlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlıklar. Hep beraber bir kampanya düzenleyip tv, bilgisayarı ve interneti olmayan çocuklarımıza yardım elini uzatalım. Hepimiz elimizi taşın altına koyalım. Birlikten kuvvet doğar" ifadelerini kullandı. Ayrıca Özel, "Gelin Hep beraber bu çocuklarımızın elinden tutalım, bu bir yardımlaşma çağrısıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.