whatsapp

CHP’den Çiftçi ve hayvancılık paneli

SİYASET 03.04.2018 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den Çiftçi ve hayvancılık paneli

CHP Seydişehir İlçe Başkanlığınca düzenlenen Tarım ve Hayvancılığın Sorunları ve Geleceği konulu bir panel düzenlendi.
Panel’de ülkemizin geleceği olan tarım ve hayvancılığın çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığı mesajı verilirken, topraklarımıza, çiftçilerimize sahip çıkılarak gerçek anlamda destek verilmesi dillendirildi. Panelin açılışında konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptı. CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Okan Gaytancıoğlu konuşmasında Türkiye’yi milletin efendisi olan çiftçilerin beslediğini belirterek, “Günde üç öğün yemek yiyoruz. Onun içinde yemeklerimiz, sağlıklı, kaliteli ve birazda herkesin alabileceği durumda olmalıdır.  Emperyalist sistem ülkeyi savaşmadan eline geçirmek için çalışıyor. Ancak bunu başaramıyor. Çünkü CHP ve halkımız karşısında duruyor. Atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra çiftçiden alınan öşür vergisini kaldırarak milletin efendisi yapmıştır. Bugün çiftçilerimiz 80 milyonu besliyor. Cumhuriyetimizin ve kazanımlarının temeli sağlam atılmıştır. Gelinen noktada çiftçimiz çok zor bir durumdadır.’’ CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu durum karşısında tarım ekonominin yükü değil, gücü olmalıdır. Çünkü her yıl 1 milyon artan bir nüfusumuz var.’’dedi. Belediye Düğün Salonunda düzenlenen panele; CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Ziraat Mühendisi ve Doçent Okan Gaytancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Hukukçu, İktisatçı, Doçent Ziraat Mühendisi Gökhan Günaydın, Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, YDK Üyesi Gülsüm Filorinalı, Ankara İl Başkan Yardımcısı Kemal Kasap, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Seydişehir eski Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, sendikalar, dernekler ve siyasi parti temsilcileri, partililer ile köy muhtarlarıyla çiftçiler katıldı.
CHP Seydişehir İlçe Başkanlığınca düzenlenen Tarım ve Hayvancılığın Sorunları ve Geleceği konulu bir panel düzenlendi.

Panel’de ülkemizin geleceği olan tarım ve hayvancılığın çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığı mesajı verilirken, topraklarımıza, çiftçilerimize sahip çıkılarak gerçek anlamda destek verilmesi dillendirildi.

Panelin açılışında konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptı.

CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Okan Gaytancıoğlu konuşmasında Türkiye’yi milletin efendisi olan çiftçilerin beslediğini belirterek, “Günde üç öğün yemek yiyoruz. Onun içinde yemeklerimiz, sağlıklı, kaliteli ve birazda herkesin alabileceği durumda olmalıdır.  Emperyalist sistem ülkeyi savaşmadan eline geçirmek için çalışıyor. Ancak bunu başaramıyor. Çünkü CHP ve halkımız karşısında duruyor. Atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra çiftçiden alınan öşür vergisini kaldırarak milletin efendisi yapmıştır. Bugün çiftçilerimiz 80 milyonu besliyor. Cumhuriyetimizin ve kazanımlarının temeli sağlam atılmıştır. Gelinen noktada çiftçimiz çok zor bir durumdadır.’’

CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu durum karşısında tarım ekonominin yükü değil, gücü olmalıdır. Çünkü her yıl 1 milyon artan bir nüfusumuz var.’’dedi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen panele; CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Ziraat Mühendisi ve Doçent Okan Gaytancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Hukukçu, İktisatçı, Doçent Ziraat Mühendisi Gökhan Günaydın, Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, YDK Üyesi Gülsüm Filorinalı, Ankara İl Başkan Yardımcısı Kemal Kasap, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Seydişehir eski Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, sendikalar, dernekler ve siyasi parti temsilcileri, partililer ile köy muhtarlarıyla çiftçiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.