whatsapp

CHP’den 23 Nisan mesajı

SİYASET 23.04.2019 - 00:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den 23 Nisan mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir  ilçe Başkanı Orhan Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.  Başkan Orhan Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından Kurtuluş Savaşının şerefle sürdürüldüğü, bütün yurdu, Kuvai Milliye ruhunun sardığı günlerde; 23 Nisan’da açılan TBMM,  tüm mazlum milletlere örnek olmuş ve cesaret vermiştir. Milli Meclisin açıldığı bu anlamlı gün, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklara ve Türk Ulusuna bayram olarak  armağan edilmiştir.  Çocuklara verilen büyük değer ve güvenle bütün dünyaya örnek olan evrensel bir bayram olarak da tarihe geçmiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve milli irademiz çocuklarımızın ve gençlerimizin elinde sonsuza kadar sürecektir.  Milli Mücadelenin sürdürüldüğü o zor günlerde bütün Türk milleti bütünleşmiş ve iradesini TBMM eliyle ortaya koymuştur. TBMM, milli birlik ve bütünlüğümüzün en önemli simgesidir. Aynı Birlik ve bütünlük ruhunun yaşatılması bugünlerde de önemini korumaktadır. Bu vesile ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, milletimizin; Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğinin daim olmasını dilerim.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir  ilçe Başkanı Orhan Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Orhan Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından Kurtuluş Savaşının şerefle sürdürüldüğü, bütün yurdu, Kuvai Milliye ruhunun sardığı günlerde; 23 Nisan’da açılan TBMM,  tüm mazlum milletlere örnek olmuş ve cesaret vermiştir. Milli Meclisin açıldığı bu anlamlı gün, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklara ve Türk Ulusuna bayram olarak  armağan edilmiştir.  Çocuklara verilen büyük değer ve güvenle bütün dünyaya örnek olan evrensel bir bayram olarak da tarihe geçmiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve milli irademiz çocuklarımızın ve gençlerimizin elinde sonsuza kadar sürecektir.

 Milli Mücadelenin sürdürüldüğü o zor günlerde bütün Türk milleti bütünleşmiş ve iradesini TBMM eliyle ortaya koymuştur. TBMM, milli birlik ve bütünlüğümüzün en önemli simgesidir. Aynı Birlik ve bütünlük ruhunun yaşatılması bugünlerde de önemini korumaktadır.

Bu vesile ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, milletimizin; Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğinin daim olmasını dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.