whatsapp

CHP’den 23 Nisan kutlaması

SİYASET 22.04.2018 - 22:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den 23 Nisan kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe Başkanı Orhan Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Orhan Özel açıklamasında şu sözlere yer verdi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından Kurtuluş Savaşının şerefle sürdürüldüğü, bütün yurdu Kuvai Milliye ruhunun sardığı günlerde 23 Nisan’da açılan TBMM  tüm mazlum milletlere örnek olmuş ve cesaret vermiştir. Milli Meclisin açıldığı bu anlamlı gün, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklara armağan edilmiştir.  Çocuklara verilen büyük değer ve güvenle bütün dünyaya örnek olan evrensel bir bayram olarak tarihe geçmiştir. Cumhuriyetimiz ve milli irademiz çocuklarımızın, gençlerimizin elinde sonsuza kadar sürecektir.  Milli Mücadelenin sürdürüldüğü o zor günlerde bütün Türk milleti bütünleşmiş ve iradesini TBMM eliyle ortaya koymuştur. TBMM, milli birlik ve bütünlüğümüzün en önemli simgesidir. Meclisimizi daha da kuvvetlendirmemiz gereken şu günlerde; parlamenter sistemi yok ederek göstermelik bir meclis oluşturulmak istenmesi bizleri üzmektedir. Şu günler milli iradenin daha çok güçlendirilmesi gereken TBMM’sinin her zamankinden daha çok irade ortaya koyması gereken zor günlerdir. Bu bağlamda bütün çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, bütün milletimizi Milli İrademize sahip çıkmaya çağırırım. Saygılarımla.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe Başkanı Orhan Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Orhan Özel açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından Kurtuluş Savaşının şerefle sürdürüldüğü, bütün yurdu Kuvai Milliye ruhunun sardığı günlerde 23 Nisan’da açılan TBMM  tüm mazlum milletlere örnek olmuş ve cesaret vermiştir. Milli Meclisin açıldığı bu anlamlı gün, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklara armağan edilmiştir.  Çocuklara verilen büyük değer ve güvenle bütün dünyaya örnek olan evrensel bir bayram olarak tarihe geçmiştir. Cumhuriyetimiz ve milli irademiz çocuklarımızın, gençlerimizin elinde sonsuza kadar sürecektir.

 Milli Mücadelenin sürdürüldüğü o zor günlerde bütün Türk milleti bütünleşmiş ve iradesini TBMM eliyle ortaya koymuştur. TBMM, milli birlik ve bütünlüğümüzün en önemli simgesidir. Meclisimizi daha da kuvvetlendirmemiz gereken şu günlerde; parlamenter sistemi yok ederek göstermelik bir meclis oluşturulmak istenmesi bizleri üzmektedir. Şu günler milli iradenin daha çok güçlendirilmesi gereken TBMM’sinin her zamankinden daha çok irade ortaya koyması gereken zor günlerdir.

Bu bağlamda bütün çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, bütün milletimizi Milli İrademize sahip çıkmaya çağırırım. Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.