whatsapp

CHP’den 19 Mayıs bayramı kutlaması

SİYASET 18.05.2019 - 02:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den 19 Mayıs bayramı kutlaması

CHP Seydişehir ilçe başkanlığından 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlaması ve fener Alayı’na davet. Milli Kurtuluş Harekâtının 100. Yılını Seydişehir’de tüm halkımız ile beraber, Şehrimize yakışır bir coşku içerisinde kutlamak istiyoruz.  1919 da Samsun’dan atılan ilk adımın; 100 yıl sonra Seydişehir’de aynı heyecanla yaşandığını dost, düşman herkese gösterelim.  Bunun için 18 Mayıs Cumartesi günü saat 22.30 da Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleriniz ile sizi Hükümet önünde bekliyoruz. Gelin bu onura ortak olalım. Ulu önder Atatürk’ün Samsunda 19 Mayıs 1919’da yaktığı, bağımsızlık ateşi yurdu alev alev sarmış ve milletin azim ve kararlılığı ile zafere ermiştir. Her bir karış toprağı kanla ve acı ile sulanan Milli Mücadelenin sonunda, Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Cumhuriyet Türk gençliğine armağan olsun. Bu emanete sahip çıkmak hepimizin özelliklede gençliğin en önemli vazifesidir. Orhan Özel, CHP ilçe başkanı.

CHP Seydişehir ilçe başkanlığından 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlaması ve fener Alayı’na davet.

Milli Kurtuluş Harekâtının 100. Yılını Seydişehir’de tüm halkımız ile beraber, Şehrimize yakışır bir coşku içerisinde kutlamak istiyoruz.  1919 da Samsun’dan atılan ilk adımın; 100 yıl sonra Seydişehir’de aynı heyecanla yaşandığını dost, düşman herkese gösterelim.

 Bunun için 18 Mayıs Cumartesi günü saat 22.30 da Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleriniz ile sizi Hükümet önünde bekliyoruz. Gelin bu onura ortak olalım.
Ulu önder Atatürk’ün Samsunda 19 Mayıs 1919’da yaktığı, bağımsızlık ateşi yurdu alev alev sarmış ve milletin azim ve kararlılığı ile zafere ermiştir. Her bir karış toprağı kanla ve acı ile sulanan Milli Mücadelenin sonunda, Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Cumhuriyet Türk gençliğine armağan olsun. Bu emanete sahip çıkmak hepimizin özelliklede gençliğin en önemli vazifesidir.

Orhan Özel, CHP ilçe başkanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.