whatsapp

CHP belediye başkan adayını tanıttı

SİYASET 25.11.2018 - 19:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP belediye başkan adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe Başkanlığı düzenlediği salon toplantısında, CHP Genel Merkezince adaylığı onaylanan ve kamuoyuna ilan edilen belediye başkan adayını tanıttı. Belediye düğün salonunda CHP İlçe Başkanı Orhan Özel’in takdim konuşmasının ardından Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav eşiyle birlikte mikrofona gelerek hem kendilerini tanıttı hem de projelerine ilişkin özet bilgiler verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Konya İlçe Başkanı Orhan Özel’i yaptığı açış konuşmasında tüm ilçe halkından destek istedi. İl Başkanı Barış Bektaş, Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olarak siyaset sahnesinde de ağırlık taşıyan Seydişehir’in çok büyük yerel sorunlarla karşı karşıya olduğunu ve uzun yıllardan buyana iyi yönetilmediğini vurguladı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener konuşmasında; Türkiye’nin gündemi ekonomik krizden kurtulmak için çözüm yollarına ulaşılması olmalıdır diyerek ‘’ Esnaf perişandır. Esnaf sattığı ürünü tekrar rafına koymak için aldığı ürüne yüksek bir bedel ödüyor. Aradaki farkı nereden karşılayacak, sermayesinden karşılaması lazım. Sermayesi yoksa borç bulması lazım. Bulamıyorsa kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Benzer sıkıntıyı çiftçi de çekiyor. Bu tarım girdileri ile çiftçinin tarlasını ekebilmesi mümkün değildir. Böylesine olumsuz bir tabloyu bu ülke daha önceki krizlerde bile yaşamamıştır. Bu krizin sebebi, hükümetin izlemiş olduğu yanlış ekonomi politikalarıdır” diye konuştu. Yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten Şener, ‘’ Metrolar, kentsel dönüşümler ve birçok belediyecilik anlayışları CHP li belediye başkanları döneminde yaşanmıştır. Ülkenin yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. Sosyal demokrat belediyecilik toplumcudur ve önceliğinde insan olan, halkçı belediyecilik anlayışıdır. Bütün ilçelerde seçimi bu anlayışla almak için çalışacağız.’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe Başkanlığı düzenlediği salon toplantısında, CHP Genel Merkezince adaylığı onaylanan ve kamuoyuna ilan edilen belediye başkan adayını tanıttı.

Belediye düğün salonunda CHP İlçe Başkanı Orhan Özel’in takdim konuşmasının ardından Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav eşiyle birlikte mikrofona gelerek hem kendilerini tanıttı hem de projelerine ilişkin özet bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İlçe Başkanı Orhan Özel’i yaptığı açış konuşmasında tüm ilçe halkından destek istedi.

İl Başkanı Barış Bektaş, Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olarak siyaset sahnesinde de ağırlık taşıyan Seydişehir’in çok büyük yerel sorunlarla karşı karşıya olduğunu ve uzun yıllardan buyana iyi yönetilmediğini vurguladı.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener konuşmasında; Türkiye’nin gündemi ekonomik krizden kurtulmak için çözüm yollarına ulaşılması olmalıdır diyerek ‘’ Esnaf perişandır. Esnaf sattığı ürünü tekrar rafına koymak için aldığı ürüne yüksek bir bedel ödüyor. Aradaki farkı nereden karşılayacak, sermayesinden karşılaması lazım. Sermayesi yoksa borç bulması lazım. Bulamıyorsa kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Benzer sıkıntıyı çiftçi de çekiyor. Bu tarım girdileri ile çiftçinin tarlasını ekebilmesi mümkün değildir. Böylesine olumsuz bir tabloyu bu ülke daha önceki krizlerde bile yaşamamıştır. Bu krizin sebebi, hükümetin izlemiş olduğu yanlış ekonomi politikalarıdır” diye konuştu.

Yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten Şener, ‘’ Metrolar, kentsel dönüşümler ve birçok belediyecilik anlayışları CHP li belediye başkanları döneminde yaşanmıştır. Ülkenin yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. Sosyal demokrat belediyecilik toplumcudur ve önceliğinde insan olan, halkçı belediyecilik anlayışıdır. Bütün ilçelerde seçimi bu anlayışla almak için çalışacağız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.