whatsapp

CHP basın mensuplarıyla bir araya geldi

SİYASET 21.12.2018 - 00:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP basın mensuplarıyla bir araya geldi

Seydişehir CHP yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan adayı Mehmet Katlav, gazetecilerle buluştu. CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan Adayı Makine mühendisi Mehmet Katlav, Yönetim Kurulu ve  Belediye Meclis üyesi Hasan Ustaoğlu, eski ilçe başkanları yerel basın temsilcileriyle akşam yemeğinde bir restoranda buluştu. İlçe Başkanı Orhan Özel, Seydişehir’i yönetmek için projelerinin olduğunu ve bu projeleri hayata geçirecek donanımlı kadronun hazır beklediğini ilçede siyaseti ve gündemi CHP’nin belirleyeceğini söyledi. Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ise, küçük dokunuşlar ile ilçe sorunlarını çözeceğini, halkı kandırmayacaklarını ifade etti. Kuracakları kent konseyiyle birlikte Büyükşehir ve Ankara’dan onay alarak projeleri hizmete sunacaklarını kaydeden Katlav, ‘’Yatırım mahalli projelerimizi kent konseyi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte tartışıp hata yapmadan halkın çıkarlarını koruyarak şehri yöneteceğiz. İyi şeyler yapmak için geldik. İlçeyi betonlaştırmadan yeşil bir şehir içinde huzurlu yeni yaşam alanlarıyla vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz. Halkımız bizlere güvensin ’dedi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan taraflar, ilçenin sorunları hakkında fikirlerini ve çözüm önerilerini aktardılar.

Seydişehir CHP yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan adayı Mehmet Katlav, gazetecilerle buluştu.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan Adayı Makine mühendisi Mehmet Katlav, Yönetim Kurulu ve  Belediye Meclis üyesi Hasan Ustaoğlu, eski ilçe başkanları yerel basın temsilcileriyle akşam yemeğinde bir restoranda buluştu.
İlçe Başkanı Orhan Özel, Seydişehir’i yönetmek için projelerinin olduğunu ve bu projeleri hayata geçirecek donanımlı kadronun hazır beklediğini ilçede siyaseti ve gündemi CHP’nin belirleyeceğini söyledi.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ise, küçük dokunuşlar ile ilçe sorunlarını çözeceğini, halkı kandırmayacaklarını ifade etti.

Kuracakları kent konseyiyle birlikte Büyükşehir ve Ankara’dan onay alarak projeleri hizmete sunacaklarını kaydeden Katlav, ‘’Yatırım mahalli projelerimizi kent konseyi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte tartışıp hata yapmadan halkın çıkarlarını koruyarak şehri yöneteceğiz. İyi şeyler yapmak için geldik. İlçeyi betonlaştırmadan yeşil bir şehir içinde huzurlu yeni yaşam alanlarıyla vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz. Halkımız bizlere güvensin ’dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan taraflar, ilçenin sorunları hakkında fikirlerini ve çözüm önerilerini aktardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.