whatsapp

CHP 10 Kasım Mesajı

SİYASET 09.11.2018 - 23:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanı 10 Kasım Büyük Atatürk’ün ölüm yıldönümü  nedeniyle mesaj yayımladı. İlçe Başkanı Orhan Özel mesajında, ‘’Büyük Atatürk; yedi düvele karşı bitkin Anadolu’yu ayağa kaldırıp zafer kazanmış büyük bir askerdir, bir ulusu uçurumun kenarından alıp Cumhuriyet’i kuran büyük bir devlet adamıdır ve yüzlerce yıllık karanlığı yıkıp aydınlık bir gelecek vaat eden büyük bir devrimcidir,  Bütün Anadolu’yla birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmış ve bu güzel topraklarda yoksulluğu, cehaleti bitirerek; bilimin rehberliğinde insana yaraşır bir yaşam modeli oluşturmayı hedeflemiştir. Gizli kapaklı yürütülen bütün kara propagandalara rağmen Atatürk sevgisi bu aziz milletin kalbinden asla uzaklaştırılamamıştır. Bazı güç sahiplerinin Atatürk’ün ismini bu ülkeden silmeye çalıştıkları aşikâr olsa da; Türk Halkı, Atatürk’ün en büyük mirası olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne  sahip çıkıyor ve sonsuza kadar sahip çıkacaktır. O’nun en büyük ümidimdir, dediği Türk gençliği; bugün yaşananlara seyirci kalmayacak, karanlığın karşısında dimdik duracak ve aydınlığın yeniden hâkim olacağı üreten, bilimle yükselen bir Türkiye Cumhuriyeti mücadelesini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor ve aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanı 10 Kasım Büyük Atatürk’ün ölüm yıldönümü  nedeniyle mesaj yayımladı.
İlçe Başkanı Orhan Özel mesajında, ‘’Büyük Atatürk; yedi düvele karşı bitkin Anadolu’yu ayağa kaldırıp zafer kazanmış büyük bir askerdir, bir ulusu uçurumun kenarından alıp Cumhuriyet’i kuran büyük bir devlet adamıdır ve yüzlerce yıllık karanlığı yıkıp aydınlık bir gelecek vaat eden büyük bir devrimcidir,

 Bütün Anadolu’yla birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmış ve bu güzel topraklarda yoksulluğu, cehaleti bitirerek; bilimin rehberliğinde insana yaraşır bir yaşam modeli oluşturmayı hedeflemiştir.

Gizli kapaklı yürütülen bütün kara propagandalara rağmen Atatürk sevgisi bu aziz milletin kalbinden asla uzaklaştırılamamıştır. Bazı güç sahiplerinin Atatürk’ün ismini bu ülkeden silmeye çalıştıkları aşikâr olsa da; Türk Halkı, Atatürk’ün en büyük mirası olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne  sahip çıkıyor ve sonsuza kadar sahip çıkacaktır.

O’nun en büyük ümidimdir, dediği Türk gençliği; bugün yaşananlara seyirci kalmayacak, karanlığın karşısında dimdik duracak ve aydınlığın yeniden hâkim olacağı üreten, bilimle yükselen bir Türkiye Cumhuriyeti mücadelesini sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor ve aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.