whatsapp

CHP 1 Mayıs bayramını kutladı

SİYASET 30.04.2019 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP 1 Mayıs bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir  ilçe Başkanı Orhan Özel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Orhan Özel açıklamasında şu sözlere yer verdi; İşçinin, Emekçinin ve Çalışanın tek güvencesi olan Kıdem Tazminatının kaldırılmaya çalışıldığı bugünlerde: Birlikte hayır deyip, omuz vermek için Konya’daki 1 Mayıs kutlamasına herkesi bekliyoruz. Arabalarımız saat 10.00 da parti önünden hareket edecektir. Ülkemiz de; Emeğin, Alın terinin, adaletin ve demokrasinin yoğun baskılara maruz kaldığı, işsizliğin ve yoksulluğun zirve yaptığı bir dönemden geçmekteyiz. İşçinin, köylünün ve emekçinin kazanımlarının yok edilmektedir. Demokrasinin ve insan haklarının adeta askıya alındığı, özelleştirmelerle ülkenin kaynaklarının yok edildiği, Çalışanın tek güvencesi olan Kıdem Tazminatının kaldırılmak istendiği, bu  zor günler, mücadeleye başlamak için yeni bir başlangıç olmalıdır. Emekten ve dayanışmadan yana olan tüm kesimlerin birleştiği, omuz omuza mücadeleyi sürdürdüğü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramını en içten duygularımla kutlarım. Aydınlık, demokratik ve emekten yana güzel günler yakındır. Bu günleri beraber yakalamak ve kutlamak dileği ile saygı ve selamlarımı sunarım.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir  ilçe Başkanı Orhan Özel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Orhan Özel açıklamasında şu sözlere yer verdi;

İşçinin, Emekçinin ve Çalışanın tek güvencesi olan Kıdem Tazminatının kaldırılmaya çalışıldığı bugünlerde: Birlikte hayır deyip, omuz vermek için Konya’daki 1 Mayıs kutlamasına herkesi bekliyoruz. Arabalarımız saat 10.00 da parti önünden hareket edecektir.
Ülkemiz de; Emeğin, Alın terinin, adaletin ve demokrasinin yoğun baskılara maruz kaldığı, işsizliğin ve yoksulluğun zirve yaptığı bir dönemden geçmekteyiz. İşçinin, köylünün ve emekçinin kazanımlarının yok edilmektedir. Demokrasinin ve insan haklarının adeta askıya alındığı, özelleştirmelerle ülkenin kaynaklarının yok edildiği, Çalışanın tek güvencesi olan Kıdem Tazminatının kaldırılmak istendiği, bu  zor günler, mücadeleye başlamak için yeni bir başlangıç olmalıdır. Emekten ve dayanışmadan yana olan tüm kesimlerin birleştiği, omuz omuza mücadeleyi sürdürdüğü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramını en içten duygularımla kutlarım. Aydınlık, demokratik ve emekten yana güzel günler yakındır. Bu günleri beraber yakalamak ve kutlamak dileği ile saygı ve selamlarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.