whatsapp

Cezaevi firarisi şahıs tutuklandı

ASAYİŞ 29.04.2020 - 11:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cezaevi firarisi şahıs tutuklandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Emniyet müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonda hakkında 7 ayrı yakalama kararı ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Emre Ç. yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yıldır cezaevi kaçağı olarak arandığı bugüne kadar sahtecilik, hırsızlık ve cinsel istismar olmak üzere 7 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 18 yıl cezası ortaya çıktı. Emniyet müdürlü ekiplerine bağlı polisler başarılı bir takip sonucu ilçe merkezinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan şüpheli şahıs Cumhuriyet savcılığınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Emniyet müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonda hakkında 7 ayrı yakalama kararı ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Emre Ç. yi yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelinin 1 yıldır cezaevi kaçağı olarak arandığı bugüne kadar sahtecilik, hırsızlık ve cinsel istismar olmak üzere 7 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 18 yıl cezası ortaya çıktı. Emniyet müdürlü ekiplerine bağlı polisler başarılı bir takip sonucu ilçe merkezinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan şüpheli şahıs Cumhuriyet savcılığınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.