whatsapp

Çelik işten esnafa destek

SİVİL TOPLUM 26.03.2018 - 16:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çelik işten esnafa destek

Çelik iş sendikasından esnafa destek
Değerli Eti Alüminyum Çalışanlarımız Kıymetli Esnaflarımız Millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz bu bağlamda bizler de sendika olarak hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden daha önce de sosyal medyalarda, gazetelerde ve haber sitelerimizde verdiğimiz ilandan da anlaşıl alacağı üzere Yerli Esnaflarımızla Üyelerimize özel indirim anlaşması sağlamayı planladığımızı belirtmiştik. Kıymetli Esnaflarımız da bu çağrıya kulak vererek görüşlerini bildirdiler ve akabinde birçok esnafımızla anlaşma sağladık buradaki amacımız bu zorlu süreçte hem Yerli Esnafımızın  kazanması hem de bu imkânlardan Üyelerimizin hesaplı alışveriş yapmalarının ön plana çıkarılmasıydı tabiî ki önce Allah’ın izniyle sonra da duyarlı esnaflarımızın desteğiyle bu krizi fırsata çevirdiğimizi düşünüyoruz. Çünkü Veli diyarı şehrimizde milliyetçiliği sadece etnik olarak düşünemezdik, İslâm ışığı altında millileşmemiz gerektiği gün gibi aşikârdır. Bu sebeple her zaman milliyetçiliği ön plana çıkaranlara çağrımız şudur ki milliyetçilik öncelikle milli olmaktan geçmektedir. Atalarımızın da dediği gibi İslam sancağı altında etnik milliyetçiliğin yerinin olmadığı şu sözleri ile vurgulandığı ortaya çıkmaktadır. "Toprak isen gurbettesin" sözü bu kavramların tamamını özetlemektedir. Bu sebeple düğünümüze, cenazemize AVM’ler değil Yerli Esnafımız gelir diyerek yapmış olduğumuz çalışmamızda bizlere destek veren esnaflarımıza teşekkür eder, Tüm Yerli Esnaflarımızın desteklerinin daimi olması dileklerimizle saygılar sunarız. Çelik İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına/ Başkan Ferhat Çelikbaş.  
Çelik iş sendikasından esnafa destek

Değerli Eti Alüminyum Çalışanlarımız Kıymetli Esnaflarımız Millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz bu bağlamda bizler de sendika olarak hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden daha önce de sosyal medyalarda, gazetelerde ve haber sitelerimizde verdiğimiz ilandan da anlaşıl alacağı üzere Yerli Esnaflarımızla Üyelerimize özel indirim anlaşması sağlamayı planladığımızı belirtmiştik. Kıymetli Esnaflarımız da bu çağrıya kulak vererek görüşlerini bildirdiler ve akabinde birçok esnafımızla anlaşma sağladık buradaki amacımız bu zorlu süreçte hem Yerli Esnafımızın  kazanması hem de bu imkânlardan Üyelerimizin hesaplı alışveriş yapmalarının ön plana çıkarılmasıydı tabiî ki önce Allah’ın izniyle sonra da duyarlı esnaflarımızın desteğiyle bu krizi fırsata çevirdiğimizi düşünüyoruz. Çünkü Veli diyarı şehrimizde milliyetçiliği sadece etnik olarak düşünemezdik, İslâm ışığı altında millileşmemiz gerektiği gün gibi aşikârdır. Bu sebeple her zaman milliyetçiliği ön plana çıkaranlara çağrımız şudur ki milliyetçilik öncelikle milli olmaktan geçmektedir. Atalarımızın da dediği gibi İslam sancağı altında etnik milliyetçiliğin yerinin olmadığı şu sözleri ile vurgulandığı ortaya çıkmaktadır. "Toprak isen gurbettesin" sözü bu kavramların tamamını özetlemektedir. Bu sebeple düğünümüze, cenazemize AVM’ler değil Yerli Esnafımız gelir diyerek yapmış olduğumuz çalışmamızda bizlere destek veren esnaflarımıza teşekkür eder, Tüm Yerli Esnaflarımızın desteklerinin daimi olması dileklerimizle saygılar sunarız.
Çelik İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına/ Başkan Ferhat Çelikbaş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.