whatsapp

Çelik İş sendikası üyelerine indirimli alışveriş imkanı sunacak

SİVİL TOPLUM 07.01.2018 - 11:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çelik İş sendikası üyelerine indirimli alışveriş imkanı sunacak

Çelik-İş Sendikası Seydişehir şube yönetimi Enflasyon karşısında maaşları eriyen işçilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çeşitli alternatifler üretmeye başladı.
Çelik-İş Sendikası başkanı Ferhat Çelikbaş, günlük hayatta ihtiyaç duyulan temel gıda ürünleri satan yerlerle anlaşma yapmak istediklerini kayderek ilçedeki esnaflara teklif sunduklarını söyledi. uygulamayla  Alüminyum fabrikası çalışanlarının ekonomik yükünü bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçladıklarını belirten Başkan Çelikbaş, ‘’Sendika olarak, esnaflarla yapacağımız anlaşmalar sonrasında üyelerimize indirimli fırsatlar sunacağız.  Temel gıda ve diğer ihtiyaçlarına kadar her alanda hizmet veren yerli esnaflarımızla sağlanacak indirimler üzerinde çalışıyoruz.Tekliflerini bekliyoruz. Hem üyelerimiz hemde esnafımız kazansın istiyoruz. Haliyle bu duruma da en çok sabit gelirli çalışanlarımız sevinecek.’’dedi.
Çelik-İş Sendikası Seydişehir şube yönetimi Enflasyon karşısında maaşları eriyen işçilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çeşitli alternatifler üretmeye başladı.

Çelik-İş Sendikası başkanı Ferhat Çelikbaş, günlük hayatta ihtiyaç duyulan temel gıda ürünleri satan yerlerle anlaşma yapmak istediklerini kayderek ilçedeki esnaflara teklif sunduklarını söyledi.

uygulamayla  Alüminyum fabrikası çalışanlarının ekonomik yükünü bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçladıklarını belirten Başkan Çelikbaş, ‘’Sendika olarak, esnaflarla yapacağımız anlaşmalar sonrasında üyelerimize indirimli fırsatlar sunacağız.  Temel gıda ve diğer ihtiyaçlarına kadar her alanda hizmet veren yerli esnaflarımızla sağlanacak indirimler üzerinde çalışıyoruz.Tekliflerini bekliyoruz. Hem üyelerimiz hemde esnafımız kazansın istiyoruz. Haliyle bu duruma da en çok sabit gelirli çalışanlarımız sevinecek.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.