whatsapp

Çat seçim çalışmalarına devam ediyor

SİYASET 02.02.2019 - 18:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat seçim çalışmalarına devam ediyor

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Beraberinde AK Parti eski İlçe Başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun ile birlikte Oto Sanayi ve Marangozlar Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 31 Mart Mahalli idareler seçimleri için esnaflardan destek istedi. Oto ve Marangozlar sanayi sitesi ziyaretlerinde esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Çat; ‘’Belediye başkanlığımız döneminde görev süremiz boyunca amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Bugün geldiğimiz nokta da yapmış olduğumuz ziyaretlerde görüyorum ki hemşerilerimizin bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alaka gönüllerde hoş bir seda bıraktığımızın açık bir göstergesidir’’ dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Beraberinde AK Parti eski İlçe Başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun ile birlikte Oto Sanayi ve Marangozlar Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 31 Mart Mahalli idareler seçimleri için esnaflardan destek istedi.

Oto ve Marangozlar sanayi sitesi ziyaretlerinde esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Çat; ‘’Belediye başkanlığımız döneminde görev süremiz boyunca amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Bugün geldiğimiz nokta da yapmış olduğumuz ziyaretlerde görüyorum ki hemşerilerimizin bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alaka gönüllerde hoş bir seda bıraktığımızın açık bir göstergesidir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.