whatsapp

Çat, makamların en güzeli insanların gönlündedir

SİYASET 14.02.2019 - 17:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat, makamların en güzeli insanların gönlündedir

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat mahalle ziyaretlerine Gevrekli, Boyalı, Çavuş ve Tepecik ile devam etti.  Çat, ‘’2009 -2014 yılları arasında büyük bir şerefle yapmış olduğum Seydişehir Belediye Başkanlığı görevim boyunca her zaman adil ve adaletli olmanın gayreti içerinde oldum. Beytü’l-mala el sürmedim ve sürdürtmedim. Arkamızda Hükümet desteği olmadığı halde söz verdiğimiz tüm hizmetlerin fazlasını yerine getirerek halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir yasası çıkmadan önce de sorumluluk alanımızın dışında olan tüm mahallelerimize siyasi görüş farkı gözetmeksizin eşit mesafede hizmet ettim. Çünkü insanımızın her biri bizim için değerlidir diyerek görevimizi Allah’ın rızasını kazanma düşüncesiyle en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde oldum. Bağımsız adaylığa karar verirken, hiç bir zaman aklımızın önüne nefsimizi asla  koymadık. Halkın iradesini yok sayarak Ankara’da masa başında belirlenen adayın yanlış olduğu inancıyla Seydişehirli seçmen en doğru kararı sandıkta verir diyerek hayırlı bir yola çıktık. Sizin içinizden sizin gibi düşünen bir kardeşiniz olarak yeniden belediye başkanlığı görevine talibim. Şayet bu kardeşinize inanır ve güvenirseniz sandıkta tercihinizi bizden yana kullanmanızı arzu ederiz. İnanıyorum ki birlikte başaracağız. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin Ülkemize, Milletimize ve Seydişehir’imize hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’ dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat mahalle ziyaretlerine Gevrekli, Boyalı, Çavuş ve Tepecik ile devam etti. 
Çat, ‘’2009 -2014 yılları arasında büyük bir şerefle yapmış olduğum Seydişehir Belediye Başkanlığı görevim boyunca her zaman adil ve adaletli olmanın gayreti içerinde oldum. Beytü’l-mala el sürmedim ve sürdürtmedim. Arkamızda Hükümet desteği olmadığı halde söz verdiğimiz tüm hizmetlerin fazlasını yerine getirerek halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir yasası çıkmadan önce de sorumluluk alanımızın dışında olan tüm mahallelerimize siyasi görüş farkı gözetmeksizin eşit mesafede hizmet ettim. Çünkü insanımızın her biri bizim için değerlidir diyerek görevimizi Allah’ın rızasını kazanma düşüncesiyle en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde oldum. Bağımsız adaylığa karar verirken, hiç bir zaman aklımızın önüne nefsimizi asla  koymadık. Halkın iradesini yok sayarak Ankara’da masa başında belirlenen adayın yanlış olduğu inancıyla Seydişehirli seçmen en doğru kararı sandıkta verir diyerek hayırlı bir yola çıktık. Sizin içinizden sizin gibi düşünen bir kardeşiniz olarak yeniden belediye başkanlığı görevine talibim. Şayet bu kardeşinize inanır ve güvenirseniz sandıkta tercihinizi bizden yana kullanmanızı arzu ederiz. İnanıyorum ki birlikte başaracağız. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin Ülkemize, Milletimize ve Seydişehir’imize hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.