whatsapp

Çarşı restoran hizmete açıldı

SİVİL TOPLUM 25.09.2017 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çarşı restoran hizmete açıldı

Seydişehir’de Çarşı Restoran yeni yeri Atatürk caddesinde hizmete açıldı.
Seydişehir’de bugün yine kurdele kesildi. Hem damak tadına hem ekonomiye hem de istihdama yönelik yatırım hedeflendi, güzel bir konsept oluşturuldu. Çarşı Restoran hizmete açıldı. Müşterilerine farklı bir konseptte hizmet sunmayı amaçladıklarını söyleyen işletme sahibi Yaşar Kuşcu, meslekte 29 yılını bu caddede hizmet sınacağını belirterek "Amacımız müşterilerimizin bol çeşit ve uygun fiyatlarla yemek yemelerini sağlamaktır" dedi.  Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, ‘’Bu sektör ne kadar sağlıklı ve temiz hizmet verirse, toplumlar da o kadar sağlıklı olur. Burası yeni bir iş ve aş kapısı olarak yenilenerek hizmete başlıyor" dedi. Konuşmanın ardından dua edilerek restoranın açılış kurdelesi kesildi.
Seydişehir’de Çarşı Restoran yeni yeri Atatürk caddesinde hizmete açıldı.

Seydişehir’de bugün yine kurdele kesildi. Hem damak tadına hem ekonomiye hem de istihdama yönelik yatırım hedeflendi, güzel bir konsept oluşturuldu. Çarşı Restoran hizmete açıldı.

Müşterilerine farklı bir konseptte hizmet sunmayı amaçladıklarını söyleyen işletme sahibi Yaşar Kuşcu, meslekte 29 yılını bu caddede hizmet sınacağını belirterek "Amacımız müşterilerimizin bol çeşit ve uygun fiyatlarla yemek yemelerini sağlamaktır" dedi. 

Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, ‘’Bu sektör ne kadar sağlıklı ve temiz hizmet verirse, toplumlar da o kadar sağlıklı olur. Burası yeni bir iş ve aş kapısı olarak yenilenerek hizmete başlıyor" dedi.
Konuşmanın ardından dua edilerek restoranın açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.