whatsapp

Canlı hayvan pazarında satışlar başladı

BELEDİYE 30.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Canlı hayvan pazarında satışlar başladı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesindeki canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasının ardından pazardaki vatandaşlarla bayramlaştı. ​Başkan Mehmet Tutal, küresel salgının gölgesi altında mahzun bir bayram geçireceklerini belirterek, tüm vatandaşların şimdiden bayramını tebrik etti. ​Tutal, “Pazarımızın hayırlı olmasını, bereket getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını şimdiden tebrik ediyorum. ​Sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarını aynı hassasiyetle yürütmeye devam ediyoruz. Pazarımızın belirli noktalarına dezenfektan stantları yerleştirdik. Ayrıca bu bayram da kesimhanemiz randevulu şekilde çalışacak. Bu yıl da vatandaşlarımızın vinç, temiz poşet, baskül ve özellikle veteriner ihtiyaçlarını belediyemiz olarak karşılamaya devam edeceğiz. Tekrardan pazarımıza gelen esnaflarımıza bereketli kazanç, vatandaşlarımıza iyi alışverişler diliyorum.” diye konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesindeki canlı hayvan pazarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı ve meclis üyeleri İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasının ardından pazardaki vatandaşlarla bayramlaştı.

​Başkan Mehmet Tutal, küresel salgının gölgesi altında mahzun bir bayram geçireceklerini belirterek, tüm vatandaşların şimdiden bayramını tebrik etti.

​Tutal, “Pazarımızın hayırlı olmasını, bereket getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını şimdiden tebrik ediyorum. ​Sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarını aynı hassasiyetle yürütmeye devam ediyoruz.

Pazarımızın belirli noktalarına dezenfektan stantları yerleştirdik. Ayrıca bu bayram da kesimhanemiz randevulu şekilde çalışacak. Bu yıl da vatandaşlarımızın vinç, temiz poşet, baskül ve özellikle veteriner ihtiyaçlarını belediyemiz olarak karşılamaya devam edeceğiz. Tekrardan pazarımıza gelen esnaflarımıza bereketli kazanç, vatandaşlarımıza iyi alışverişler diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.