whatsapp

Canan Kaftancıoğlu, mutlaka gidecekler

SİYASET 09.02.2020 - 17:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Canan Kaftancıoğlu, mutlaka gidecekler

Kaftancıoğlu: Umudun olduğu yerde her zaman tek adamlar yenilmiştir.
CHP'nin 37'nci il kongresinde yeniden başkan adayı olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Çocuklarımızın ellerinden hayallerini aldılar, çocuklarımıza borcumuz var. Korkudan daha büyüktür umut. Mutlaka gidecekler, çünkü artık biz mevsimi başladı" dedi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu ile birlikte salona girdi. Altan Öymen, Divan Başkanı Seçildi Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, kongrede divan başkanı seçildi. Öymen yaptığı konuşmada, "CHP Türkiye’nin en büyük partisidir. Cumhuriyet'i kuran, demokrasiyi getiren partidir. CHP, Türkiye’nin ekonomisi ve dış politikasını idare eden partidir. Demokrasiyi yeniden kurma zamanıdır. Bu şekilde idare edilen başka demokratik bir ülke yoktur. İBB seçiminin kazanılması büyük bir adımdır, demokrasinin yürüyüşünün başlangıcıdır. Bu inanışla hepinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi. "Herkesi Saygın Kabul Etmeyen Yöneticilerin Devri Bitmiştir" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, " Herkesi saygın kabul etmeyen yöneticilerin devri bitmiştir. Türkiye değişiyor. 2017 Haziran'ında Türkiye'nin değişimi başlamıştır. Adalet arayışını dalgalar halinde dünyaya duyurduğu için genel başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri kentte de adalet arayışının bir ifadesidir. İstanbul'da güçlü görünenler ne yaparsa yapsınlar adalet istediklerini söylediler. İnşallah bu ülkede böyle bir dönem yaşanmayacak. 23 Haziran da adalet arayışı arayanların başarısıdır. Bu sürecin kodlarını hep beraber doğru okumalıyız. Bu süreçte bize verilen görevi hep birlikte iyi idrak etmeliyiz" diye konuştu. CHP İstanbul İl Başkanlığı için yeniden aday olan Canan Kaftancıoğlu, kongrede açıklamalarda bulundu. “Umudun olduğu yerde her zaman tek adamlar yenilmiştir" diyen Kaftancıoğlu, " 16 milyon İstanbullu ‘ya yeniden nefes aldıran başkanımız İmamoğlu'na da teşekkür edelim. Herkesi ama herkesi teşekkür edelim. Sadece İstanbul'da değil tüm Türkiye'de aklıyla, fikriyle, tarif ettiğimiz yeni siyaset anlayışıyla tarife uyan Kılıçdaroğlu'dur. O nedenle İstanbul'da da tüm Türkiye'de de halkıyla birlikte yeni siyasetin lideri Kılıçdaroğlu'na buradan bir teşekkürü gönderelim" dedi. Kaftancıoğlu, şöyle konuştu: "Fikir, sanat hapiste; yargıya güven sıfır. Eğitimin içi boşaltılmış. Kayyumlar sarayın iki dudağının arasında. Kanal İstanbul’u bırakın yoksullara ulaşmak için kanallar açın.
Kaftancıoğlu: Umudun olduğu yerde her zaman tek adamlar yenilmiştir.

CHP'nin 37'nci il kongresinde yeniden başkan adayı olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Çocuklarımızın ellerinden hayallerini aldılar, çocuklarımıza borcumuz var. Korkudan daha büyüktür umut. Mutlaka gidecekler, çünkü artık biz mevsimi başladı" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu ile birlikte salona girdi.

Altan Öymen, Divan Başkanı Seçildi

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, kongrede divan başkanı seçildi. Öymen yaptığı konuşmada, "CHP Türkiye’nin en büyük partisidir. Cumhuriyet'i kuran, demokrasiyi getiren partidir. CHP, Türkiye’nin ekonomisi ve dış politikasını idare eden partidir. Demokrasiyi yeniden kurma zamanıdır. Bu şekilde idare edilen başka demokratik bir ülke yoktur. İBB seçiminin kazanılması büyük bir adımdır, demokrasinin yürüyüşünün başlangıcıdır. Bu inanışla hepinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

"Herkesi Saygın Kabul Etmeyen Yöneticilerin Devri Bitmiştir"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, " Herkesi saygın kabul etmeyen yöneticilerin devri bitmiştir. Türkiye değişiyor. 2017 Haziran'ında Türkiye'nin değişimi başlamıştır. Adalet arayışını dalgalar halinde dünyaya duyurduğu için genel başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri kentte de adalet arayışının bir ifadesidir. İstanbul'da güçlü görünenler ne yaparsa yapsınlar adalet istediklerini söylediler. İnşallah bu ülkede böyle bir dönem yaşanmayacak. 23 Haziran da adalet arayışı arayanların başarısıdır. Bu sürecin kodlarını hep beraber doğru okumalıyız. Bu süreçte bize verilen görevi hep birlikte iyi idrak etmeliyiz" diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı için yeniden aday olan Canan Kaftancıoğlu, kongrede açıklamalarda bulundu.

“Umudun olduğu yerde her zaman tek adamlar yenilmiştir" diyen Kaftancıoğlu, " 16 milyon İstanbullu ‘ya yeniden nefes aldıran başkanımız İmamoğlu'na da teşekkür edelim. Herkesi ama herkesi teşekkür edelim. Sadece İstanbul'da değil tüm Türkiye'de aklıyla, fikriyle, tarif ettiğimiz yeni siyaset anlayışıyla tarife uyan Kılıçdaroğlu'dur. O nedenle İstanbul'da da tüm Türkiye'de de halkıyla birlikte yeni siyasetin lideri Kılıçdaroğlu'na buradan bir teşekkürü gönderelim" dedi.

Kaftancıoğlu, şöyle konuştu: "Fikir, sanat hapiste; yargıya güven sıfır. Eğitimin içi boşaltılmış. Kayyumlar sarayın iki dudağının arasında. Kanal İstanbul’u bırakın yoksullara ulaşmak için kanallar açın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.