whatsapp

Cadde ve meydanlar boş kaldı

SİVİL TOPLUM 10.05.2020 - 00:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cadde ve meydanlar boş kaldı

İçişleri Bakanlığı tarafından, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından gündüz ve gece Seydişehir’de sessizlik hâkim olurken, boş olan cadde ve meydanlar havadan görüntülendi. Seydişehirlilerin uyarılara riayet ettiği gözlemlenen ilk günde her yerde insan sessizliği hâkim oldu. İlçe halkının uğrak noktalarından birisi olan Belediye Meydanı, Seyyid Harun bulvarı ve diğer caddeler hayalete dönerken bu yerlere sokak hayvanları sahiplendi. Yine vatandaşların yoğun olarak uğrak noktalarından birisi olan Eski garaj ve Kızılay Meydanı da boş kaldı. Kent merkezinde bulunan sokaklar sessizliğini korurken, Kuğulu tabiat parkı, Suğla, Taraşçı ve Gökçehüyük baraj gölleri de ıssızdı. Sabahın ilk ışıklarında itibaren geçen sürede bu cadde ve bulvarlarda araç geçişinin neredeyse sıfır seviyesinde olduğu gözlemlendi. Resimler, Doğa ve fotograf sanatçısı; Hasan Zorlu

İçişleri Bakanlığı tarafından, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından gündüz ve gece Seydişehir’de sessizlik hâkim olurken, boş olan cadde ve meydanlar havadan görüntülendi.

Seydişehirlilerin uyarılara riayet ettiği gözlemlenen ilk günde her yerde insan sessizliği hâkim oldu. İlçe halkının uğrak noktalarından birisi olan Belediye Meydanı, Seyyid Harun bulvarı ve diğer caddeler hayalete dönerken bu yerlere sokak hayvanları sahiplendi. Yine vatandaşların yoğun olarak uğrak noktalarından birisi olan Eski garaj ve Kızılay Meydanı da boş kaldı.

Kent merkezinde bulunan sokaklar sessizliğini korurken, Kuğulu tabiat parkı, Suğla, Taraşçı ve Gökçehüyük baraj gölleri de ıssızdı. Sabahın ilk ışıklarında itibaren geçen sürede bu cadde ve bulvarlarda araç geçişinin neredeyse sıfır seviyesinde olduğu gözlemlendi.

Resimler, Doğa ve fotograf sanatçısı; Hasan Zorlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.