whatsapp

Büyükşehir belediyesinden çocuklara yüzme havuzu

EĞİTİM 14.07.2018 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Büyükşehir belediyesinden çocuklara yüzme havuzu

Konya Büyükşehir Belediyesi “ Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında Seydişehir’de yüzme havuzu kurdu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, öğrencilerin mutlu bir tatil geçirmeleri için iki okula yüzme havuzu kurulduğunu söyledi. Cumhuriyet ve Alüminyum İlkokulunda portatif havuz açtıklarını aktaran Kibar, şunları kaydetti: "Okulların kapanmasıyla birlikte 06-14 yaş arası çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi iki okul bahçesine yüzme havuzu kurdu. Havuzlarımızda 2 eğitmen çocuklarımıza katkı sağlayacak. 2 ay içinde öğrencilerimiz yüzmeyi öğrenecekler. Diğer yandan su sporları hakkında da bilgi sahibi olacaklar." Dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi “ Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında Seydişehir’de yüzme havuzu kurdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, öğrencilerin mutlu bir tatil geçirmeleri için iki okula yüzme havuzu kurulduğunu söyledi.

Cumhuriyet ve Alüminyum İlkokulunda portatif havuz açtıklarını aktaran Kibar, şunları kaydetti: "Okulların kapanmasıyla birlikte 06-14 yaş arası çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi iki okul bahçesine yüzme havuzu kurdu. Havuzlarımızda 2 eğitmen çocuklarımıza katkı sağlayacak. 2 ay içinde öğrencilerimiz yüzmeyi öğrenecekler. Diğer yandan su sporları hakkında da bilgi sahibi olacaklar." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.