whatsapp

BTP'nin Yeni Genel Başkanı Hüseyin Baş

SİYASET 24.04.2020 - 01:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

BTP'nin Yeni Genel Başkanı Hüseyin Baş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanlığı'na partinin online gerçekleştirilen olağanüstü MYK toplantısında oy birliğiyle Avukat Hüseyin Baş seçildi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş'ın 14 Nisan'da Hakk'a yürüyüşü sonrasında olağanüstü toplandı. Korona virüs salgını nedeniyle online yapılan toplantıda Prof. Dr. Baş'ın oğlu Avukat Hüseyin Baş, oy birliğiyle genel başkanlığa seçildi.   BTP Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Lütfullah Önder, yaptığı basın açıklamasında, şunları kaydetti: "Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Hakk'a rıhlet etti. Ancak geride onlarca eser ve dünyaya mal olmuş fikirler bıraktı. Tüm dünyanın ekonomik çöküşten bahsettiği ve çıkış aradığı şu günlerde onun Milli Ekonomi Modeli çok daha fazla önem kazandı. Onun literatüre kazandırdığı Milli Para, Milli Paralarla Dış Ticaret, Vatandaşlık Maaşı gibi kavramları, bugün dünyada çok daha yoğun konuşuyor ve dünya bunları uyguluyor. Başarılı bir hukukçu Trabzon'da 1991 yılında doğan Hüseyin Baş, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Daha önce BTP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Baş, Prof. Dr. Haydar Baş ile yurt içinde çok sayıda önemli etkinliğe katıldı ve Genel Başkan'ın konuşmalarını vatandaşlara hitaben okudu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanlığı'na partinin online gerçekleştirilen olağanüstü MYK toplantısında oy birliğiyle Avukat Hüseyin Baş seçildi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş'ın 14 Nisan'da Hakk'a yürüyüşü sonrasında olağanüstü toplandı. Korona virüs salgını nedeniyle online yapılan toplantıda Prof. Dr. Baş'ın oğlu Avukat Hüseyin Baş, oy birliğiyle genel başkanlığa seçildi.

 

BTP Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Lütfullah Önder, yaptığı basın açıklamasında, şunları kaydetti: "Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Hakk'a rıhlet etti. Ancak geride onlarca eser ve dünyaya mal olmuş fikirler bıraktı. Tüm dünyanın ekonomik çöküşten bahsettiği ve çıkış aradığı şu günlerde onun Milli Ekonomi Modeli çok daha fazla önem kazandı. Onun literatüre kazandırdığı Milli Para, Milli Paralarla Dış Ticaret, Vatandaşlık Maaşı gibi kavramları, bugün dünyada çok daha yoğun konuşuyor ve dünya bunları uyguluyor.

Başarılı bir hukukçu

Trabzon'da 1991 yılında doğan Hüseyin Baş, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Daha önce BTP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Baş, Prof. Dr. Haydar Baş ile yurt içinde çok sayıda önemli etkinliğe katıldı ve Genel Başkan'ın konuşmalarını vatandaşlara hitaben okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.