whatsapp

Bölge muhtarları arabaşı etkinliğinde buluştu

SİVİL TOPLUM 12.02.2018 - 09:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bölge muhtarları arabaşı etkinliğinde buluştu

Seydişehir Muhtarlar Derneğinin düzenlediği arabaşı etkinliği Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ilçelerinden 250 muhtarın katılımıyla gerçekleşti.
Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Seydişehir Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Demiray, 6 ilçenin mahallelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek güzel ve örnek bir birliktelik sergilediklerini söyledi. Bu birlikteliğin bölgesel kalkınmaya destek olacağını kaydeden Demiray, "Günümüzde bir birlik ve beraberliğin önemi gittikçe artıyor. Muhtarlarımızla el ele omuz omuza çalışma içerisinde olacağız. Güzel bir dayanışmamız oldu. Bu güzellikle Türkiye'ye örnek olduğumuzu düşünüyoruz." diye konuştu. Bir dinlenme tesisilerindeki etkinliğe, İlçelerin kaymakam, Belediye Başkanları ve Muhtarlar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.  
Seydişehir Muhtarlar Derneğinin düzenlediği arabaşı etkinliği Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ilçelerinden 250 muhtarın katılımıyla gerçekleşti.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Seydişehir Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Demiray, 6 ilçenin mahallelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek güzel ve örnek bir birliktelik sergilediklerini söyledi.
Bu birlikteliğin bölgesel kalkınmaya destek olacağını kaydeden Demiray, "Günümüzde bir birlik ve beraberliğin önemi gittikçe artıyor. Muhtarlarımızla el ele omuz omuza çalışma içerisinde olacağız. Güzel bir dayanışmamız oldu. Bu güzellikle Türkiye'ye örnek olduğumuzu düşünüyoruz." diye konuştu.

Bir dinlenme tesisilerindeki etkinliğe, İlçelerin kaymakam, Belediye Başkanları ve Muhtarlar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.