whatsapp

Bilim tırı öğrencilerle buluştu

EĞİTİM 27.02.2018 - 11:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bilim tırı öğrencilerle buluştu

TÜBİTAK destekli Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim tırı Seydişehir’de Şehit Özgür Öncel İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciyle buluştu.
Öğrencilere bilim sevgisi kazandırdığını belirten Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tır eğitim sorumlusu Mahmut Sami Atcı gözetiminde öğrencilere bilimi eğlence ile sevdirdiğini söyledi. Öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gösterildiğini kaydeden Kibar, ‘’ Şehit Özgür Öncel İlk ve Ortaokulunda eğitimi alan 500 öğrenciye çeşitli bilim konularında bilgiler aktarıldı. Öğrencilerimizin ufkunun açılması yönünden çok faydalı oldu. Ayrıca öğrencilerimize roket sinema izletildi. ’’dedi.
TÜBİTAK destekli Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim tırı Seydişehir’de Şehit Özgür Öncel İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciyle buluştu.

Öğrencilere bilim sevgisi kazandırdığını belirten Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tır eğitim sorumlusu Mahmut Sami Atcı gözetiminde öğrencilere bilimi eğlence ile sevdirdiğini söyledi.

Öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gösterildiğini kaydeden Kibar, ‘’ Şehit Özgür Öncel İlk ve Ortaokulunda eğitimi alan 500 öğrenciye çeşitli bilim konularında bilgiler aktarıldı. Öğrencilerimizin ufkunun açılması yönünden çok faydalı oldu. Ayrıca öğrencilerimize roket sinema izletildi. ’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.