whatsapp

Beyşehir muhtarlarından Tutal'a ziyaret

BELEDİYE 22.02.2017 - 12:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beyşehir muhtarlarından Tutal'a ziyaret

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.
Tutal, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyşehir'in mahallelerinin daha güzel olması için koordineli çalışmalar sürdürdüklerini söyledi. Muhtarlara büyük önem verdiklerini aktaran Tutal, şunları kaydetti: "Belediye olarak 2017'de muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bölgemizdeki tüm mahalle muhtarlarımızla içli dışlı çalışacağız. Uyum içinde çalışma örneği ortaya koyduğumuz zaman hiç kimse sıkıntı çekmez. Hiç bir mahallemiz sıkıntı çekmez. Önümüzde daha iyi, daha güzel bir süreç olduğunu düşünüyorum. Muhtarlarımız eskiye oranla daha iyi statü kazandılar. Sosyal güvence açısından bir iyileştirilme yapıldı. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum." Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Koçer ise Tutal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Tutal, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyşehir'in mahallelerinin daha güzel olması için koordineli çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.

Muhtarlara büyük önem verdiklerini aktaran Tutal, şunları kaydetti:

"Belediye olarak 2017'de muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bölgemizdeki tüm mahalle muhtarlarımızla içli dışlı çalışacağız. Uyum içinde çalışma örneği ortaya koyduğumuz zaman hiç kimse sıkıntı çekmez. Hiç bir mahallemiz sıkıntı çekmez. Önümüzde daha iyi, daha güzel bir süreç olduğunu düşünüyorum. Muhtarlarımız eskiye oranla daha iyi statü kazandılar. Sosyal güvence açısından bir iyileştirilme yapıldı. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum."

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Koçer ise Tutal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.