whatsapp

Beşir Derneğinden Halep'e Yardım

SİVİL TOPLUM 28.03.2017 - 13:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beşir Derneğinden Halep'e Yardım

Seydişehir Beşir Derneği Temsilciliği, Suriye'de, Beşşar Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların kuşatmasındaki Halep'in doğusundan tahliye edilen sivillere yönelik 1 tır un yardımında bulundu.
Beşir Derneği Seydişehir Temsilcisi Şakir Türközü, yaptığı açıklamada, dernek yardımlarının din, dil, ırk ayrımı yapılmadan devam ettiğini söyledi. Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların baskısından kaçan masumlara 1 tır un yardımda bulunduklarını ifade eden Türközü, şöyle devam etti: " Sivil halkın hedef alındığı saldırılarda binlerce insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Bizler de bu kampanyalarla elimizden geldiğince mağdur olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Seydişehir halkı gerekli ilgiyi göstererek kampanyaya destek verdi. Bugün 1 tır un gönderiyoruz. Önümüzdeki ay da gıda ve giyim yardımı göndereceğiz." diye konuştu. İnsani yardım malzemelerini taşıyan tır, dualar eşliğinde yola çıktı. Uğurlamaya kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve dernek yöneticileri katıldı.
Seydişehir Beşir Derneği Temsilciliği, Suriye'de, Beşşar Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların kuşatmasındaki Halep'in doğusundan tahliye edilen sivillere yönelik 1 tır un yardımında bulundu.

Beşir Derneği Seydişehir Temsilcisi Şakir Türközü, yaptığı açıklamada, dernek yardımlarının din, dil, ırk ayrımı yapılmadan devam ettiğini söyledi.

Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların baskısından kaçan masumlara 1 tır un yardımda bulunduklarını ifade eden Türközü, şöyle devam etti:

" Sivil halkın hedef alındığı saldırılarda binlerce insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Bizler de bu kampanyalarla elimizden geldiğince mağdur olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Seydişehir halkı gerekli ilgiyi göstererek kampanyaya destek verdi. Bugün 1 tır un gönderiyoruz. Önümüzdeki ay da gıda ve giyim yardımı göndereceğiz." diye konuştu.

İnsani yardım malzemelerini taşıyan tır, dualar eşliğinde yola çıktı.

Uğurlamaya kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve dernek yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.