whatsapp

Beşir derneğinden gıda yardımı

SİVİL TOPLUM 26.12.2017 - 10:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beşir derneğinden gıda yardımı

Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttı.
Dernek temsilcisi Şakir Türközü, yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen 50 koli gıda malzemelerini asıl sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ellerinden geldikçe insanlara faydalı olmaya çalıştıklarını ifade eden Türközü, şunları kaydetti:  "Her sene olduğu gibi bu sene de gıda paketi dağıttık. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında iyiliğe köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak hayra vesile olmaya devam etme arzusu içerisindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza, Beşir Gönüllülerine teşekkür ediyoruz” şeklide konuştu.
Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttı.

Dernek temsilcisi Şakir Türközü, yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen 50 koli gıda malzemelerini asıl sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ellerinden geldikçe insanlara faydalı olmaya çalıştıklarını ifade eden Türközü, şunları kaydetti: 
"Her sene olduğu gibi bu sene de gıda paketi dağıttık. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında iyiliğe köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak hayra vesile olmaya devam etme arzusu içerisindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza, Beşir Gönüllülerine teşekkür ediyoruz” şeklide konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.